0

Ostoskorisi on tyhjä

Tulehtunut finni? Katso tästä hoitovinkit ja täsmätuotteet!

Tulehtunut finni? Katso tästä hoitovinkit ja täsmätuotteet!

Tulehtunut finni ihossa? Ei hätää, apuja löytyy! Finni on aivan jokaiselle meistä tuttu vieras. Toisinaan finnit tulevat ja menevät ilman sen suurempaa haloota. Joskus ne kuitenkin tulehtuvat ja saattavat muuttua punoittaviksi, kipeiksi finneiksi. 

Tulehtuneen finnin hoidossa on tärkeää käyttää lempeän tehokkaita hoitokeinoja. Tästä huolimatta monet tulehtuneen ihon ja finnien hoitoon suunnitellut tuotteet ovat usein ihoa voimakkaasti kuivattavia ja saattavat aiheuttaa lumipalloefektin lailla vain lisää ongelmia, kuten ihon kuivuutta, rasvoittuvuutta ja lisää finnejä. 

Tähän blogiin ihonhoidon asiantuntijamme ja kosmetologimme on koonnut sinulle ihon biologian näkökulmasta toimivat ja tehokkaat vinkit tulehtuneen finnin hoitoon ilman pelkoa lisäongelmista.

Jos kyse ei ole vain yhdestä finnistä vaan sinulla on akne, niin lue blogimme: Akne - kaikki mitä sinun tulisi tietää.

Kolme täsmävinkkiä tulehtuneen finnin hoitoon

Vinkki 1: Huolellinen puhdistus on kaiken A ja O

Valitse puhdistukseen tuote, joka rauhoittaa tulehtunutta finniä kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Tässä muutama vaihtoehto:

Vinkki 2: Koske ihoon vain puhtailla käsillä

Muista koskea kasvoihin aina vain puhtailla käsillä, jottei jo valmiiksi tulehtuneelle iholle pääse lisää bakteereja. Vaikka sinun tekisi mieli puristaa tulehtunut finni, ei tätä kannata tehdä. Tulehdus voi levitä muualle kasvoihin ja finnin puristamisesta saattaa jäädä ihoon arpi. Mikäli sinulla on finnien tai aiheuttamia arpia iholla, niin löydät blogistamme lisää vinkkejä aknearpien hoitoon ja häivyttämiseen.

Vinkki 3: Täsmätuotteet

Täsmätuotteiden avulla saat nopeasti rauhoitettua tulehtuneimmankin finnin. Kokeile näistä jompaa kumpaa:

  • Apeironin Jojobateepuuöljy on verkkokauppamme bestseller, eikä suotta! Tuote rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja sen sisältämä antibakteerinen teepuuöljy ylläpitää ihon puhtautta ja nitistää finnejä. Tässä tuotteessa on ihanteellinen yhdistelmä jojobaa ja teepuuta - se on tehokas, mutta ei kuivata ihoa!
  • Flow Cosmetics AHA & BHA Peeling seerumi rauhoittaa monipuolisesti tulehdusta, ennaltaehkäisee arpien syntymistä ja vaalentaa jo olemassa olevia arpia tai pigmenttimuutoksia. Seerumi ylläpitää ihohuokosten puhtautta vähentäen finnin syntymistä sekä kirkastaa ihoa. Käytä koko kasvoilla tai paikallisesti!

Onko sinulla akne? Tutustu ihonhoidon asiantuntijoiden suosittelemiin aknen hoitotuotteisiin.

Kärsitkö iho-ongelmista, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia sen hoidossa? Tutustu myös iho-ongelmien hoitoon keskittyvään ruokavalio-oppaaseen, joka sisältää 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä!

Mitä seuraavaksi?

  1. Oletko tutustunut hoitolaamme? Jos tuntuu, ettet saa päivittäisellä ihonhoitorutiinillasi riittävästi tuloksia tai kaipaat hemmottelua arkeen, varaa aika kasvohoitoon. 
  2. Tutustu tuotesuosituksiimme ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Jos kaipaat apua valinnan kanssa, asiantuntijamme auttavat mielellään sekä verkkokaupan chatissa että Helsingin Kampin myymälällä.
  3. Tilaa uutiskirjeemme! Saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeemme tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Esse Sensitive Cleanser puhdistusmaito 200ml Asiakkaiden suosikki! Erittäin riittoisa, hellävarainen ja tehokas
60,00 €
Apeiron hellävarainen puhdistusmaito 100ml Lempeä mutta tehokas, auttaa myös epäpuhtauksiin!
19,90 €
Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing puhdistusm... Täydellinen herkälle, kuivalle tai tulehtuneelle iholle
25,90 €
Apeiron Jojobateepuuöljy 30ml Bestseller finnien, tukkeumien ja rasvoittuvuuden hoitoon
13,90 €
Seerumi Flow Cosmetics AHA & BHA Peeling Serum, 2 kokoa Puhdistaa, kirkastaa ja ehkäisee epäpuhtauksia
16,80 €
Ruokavalio-opas iho-ongelmien hoitoon - sisältää 21... 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä
19,90 €

Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista