Voiko ihonhoito auttaa palautumaan?

30. 05. 2017

Voiko ihonhoito auttaa palautumaan?

Monen arki on ajoittain erittäinkin hektistä ja tuntuu siltä, että tukka putkella saa juosta suorittamassa, kun hoidettavana on muun muassa työt, perhe, kotiaskareet ja harrastukset. Vaikka kaikki eri elämän osa-alueet ovatkin antoisia ja tuovat elämään iloa, saattaa meno välillä yltyä liian kiihkeäksi. Jotta kehomme ja mielemme pääsisi palautumaan, tarvitsemme lepohetkiä ja arjessa pysähtymistä. Hyvälaatuinen uni on tärkeintä palautumisen kannalta, mutta ihan keskellä päivääkin voi irrottaa pieniä hetkiä ihan vain itselleen.

Tapoja on monia, eikä yksi ole toista selkeästi parempi. Tärkeintä on löytää ne itselleen sopivat keinot. Yksi haluaa juoda kupin kahvia lempi nojatuolissaan, kun toinen haluaa kuunnella rentoutusharjoituksen. Helpoin keino päästä ajatusten ylikierroksista hiljentymään on päästä aisteihinsa käsiksi.

Ihonhoidosta ravintoa kaikille aisteille

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, mutta ihan yksinkertaiset ihonhoitorutiinit voivat tosissaan ruokkia kaikkia aistejamme! Makuaistiamme ehkä vähiten, mutta esimerkiksi herkullinen sokeri-suklaa-kasvokuorinta maistuu kyllä hyvältä, jos sitä vahingossa sattuu suuhun menemään. ;)

Aamun ihonhoitorutiinit ovat nopeammat kuin illan, mutta niihinkin kannattaa pysähtyä ja tehdä ne harkiten ja itseään hemmottelevasti. Etenkin iltaisin kannattaa kuitenkin pysähtyä ja hoitaa rutiinit rauhassa. Avaa aistisi ja pysähdy tuntemaan ihanat ihoasi hoitavat tuotteet: Miltä puhdistustuotteesi tuntuu? Miltä kukkaisveden suihkaus kuulostaa ja tuoksuu? Mitä kauniita luonnon sävyjä kasviöljyt tarjoavat?
Vaikka ihonhoitorutiinisi ei veisikään muutamaa minuuttia pidempää, voi senkin tehdä rauhassa. Kasvot hyötyvät kevyestä hieronnasta, jota voi tehdä jo puhdistuksen yhteydessä. Etenkin öljyt ja seerumit kannattaa lämmittää käsissä ja jatkaa niiden hieromista kasvoille. Huomaat helposti, että vain kiinnittämällä asioihin huomiota saat taas astetta verran enemmän luksusta arkeesi!

Lisää tietoa oikeaoppisesta ihonhoidosta sekä vinkkejä palautumiseen saat Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksesta.

Lue myös:

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia

Paras ihon detox on hyvä palautuminen

7 Keinoa edesauttaa kehon palautumista ja ihon hyvinvointia

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin
Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon...

28. 10. 2020

Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille.

Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaami...

Lue lisää
Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

22. 10. 2020

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Täs...

Lue lisää
Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi