0

Ostoskorisi on tyhjä

Psoriasis eli psoriaasi

Psoriasis

Psoriasis eli psoriaasi ilmenee iholla hyvin eri muodoissa; läiskinä, pisaroina, rakkulaisena, vain taipeissa esiintyvänä tai vaikkapa kynsissä.

Psoriaarissa haasteena on ihosolujen uusiutumissyklin merkittävä nopeutuminen ja sen aiheuttamat läikät, "ihottumat" ja kutina kuolleen ihosolukon kertyessä ihon pintaan äärettömän nopealla tahdilla.

Miten hoitaa psoriasis-ihoa?

Psori-iho pitää mahdollisimman yksinkertaisesta ihonhoitorutiinista niin tuotteiden määrän kuin myös tuotteiden raaka-aineiden suhteen.

Psoriasikselle altis iho hyötyy aina hajusteiden, ja niissä etenkin synteettisten hajusteiden välttämisestä. Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys psorin hoidossa.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat psoriasiksen hoitoon sopivat täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Säästä ostamalla tuotesetti

Olemme koonneet alle sinulle valmiin tuotesetin psoriasiksen hoitoon, josta saat automaattisesti 10% alennuksen. Jos haluat valita tuotteet itse, saat saman 10% edun ostamalla kerralla vähintään 4 tämän sivun tuotetta, saat 10% alennuksen syöttämällä kassalla koodin: Psoriasis