0

Ostoskorisi on tyhjä

Psoriasis eli psoriaasi

Psoriasis

Psoriasis eli psoriaasi ilmenee iholla hyvin eri muodoissa; läiskinä, pisaroina, rakkulaisena, vain taipeissa esiintyvänä tai vaikkapa kynsissä.

Psoriaarissa haasteena on ihosolujen uusiutumissyklin merkittävä nopeutuminen ja sen aiheuttamat läikät, "ihottumat" ja kutina kuolleen ihosolukon kertyessä ihon pintaan äärettömän nopealla tahdilla.

Miten hoitaa psoriasis-ihoa?

Psori-iho pitää mahdollisimman yksinkertaisesta ihonhoitorutiinista niin tuotteiden määrän kuin myös tuotteiden raaka-aineiden suhteen.

Psoriasikselle altis iho hyötyy aina hajusteiden, ja niissä etenkin synteettisten hajusteiden välttämisestä. Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys psorin hoidossa.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat psoriasiksen hoitoon sopivat täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.