Rosacea eli Ruusufinni

Rosacea eli Ruusufinni

Rosacea eli ruusufinninen iho kärsii tyypillisesti samanaikaisesti näppylöistä sekä ihon kuivuudesta ja herkkyydestä. Ruusufinneille ominaista on ihon kuumotus poskissa, otsassa ja nenällä. Ihotyypille ominaista ovat myös herkkyys, kuivuus ja epäpuhtaudet.

Syy ruusufinneihin löytyy tyypillisesti elimistön sisältäpäin kumpuavista epätasapainotiloista. Epätasapaino voi johtua esimerkiksi hormonitoiminnan tai suoliston ongelmista stressin, ruuhkavuosien tai muun yleisen, liiallisen kehon kuormituksen vuoksi.

Rosacea-ihon hoito

Ruusufinneille altista ihoa on tärkeää rauhoittaa ja kosteuttaa kosmetiikkavalinnoilla, samalla epäpuhtauksia hoitaen ja niiden syntymistä hilliten. Voimakas ihon hankaus on ehdottomasti kiellettyjen asioiden listalla, sillä se ärsyttää rosacea-ihoa liikaa ja heikentää ihon jo epätasapainossa olevia luontaisia mekanismeja entisestään.

Rosacea voi pahentua myös erityisen tulisista ruoista, kuumuudesta, viimasta ja pakkasesta, alkoholista ja stressistä, joten niiden välttelyä on hyvä ainakin kokeilla.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat ruusufinnin hoitoon sopivat täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Säästä ostamalla tuotesetti

Olemme koonneet alle sinulle valmiin tuotesetin ruusufinnin hoitoon, josta saat automaattisesti 10% alennuksen. Jos haluat valita tuotteet itse, saat saman 10% edun ostamalla kerralla vähintään 4 tämän sivun tuotetta ja syöttämällä kassalla koodin: Rosacea