4 vinkkiä iho kirkastamiseen OSA 1

17. 04. 2018

4 vinkkiä iho kirkastamiseen OSA 1

Tämän viikon podcastissä käymme läpi miten kirkastaa ihoa talven jäljiltä kosmetiikan ja ihonhoitorutiinien avulla.
Voit kuunnella podcastin tästä:

Annamme podcastissa tällä kertaa konkreettisia tuotevinkkejä ihon kirkastamiseen. Löydät tuotevinkit alta. Jatkamme ensi viikolla teeman parissa OSA 2:n parissa. Käymme tuolloin läpi ihon kirkastamista ruokavalio- ja elintapavalintojen kautta.

Vinkki numero 1: Ihon kuorinta


Ihon kuorinta kirkastaa kasvojen ilmettä välittömästi ja edesauttaa ihoa hoitavien raaka-aineiden imeytymistä. Olen kuitenkin maltillinen kuorinnan kanssa sillä liika kuoriminen vie vain ojasta allikkoon ja voi altistaa ihosi kuivumiselle ja epäpuhtauksille. Hyvä tahti on kerran viikossa. Entsyymikuorinnan voit tehdä pari kertaa viikossa. Tutustu näihin ihaniin ja iholle lempeisiin kuorintoihin:

Vinkki numero 2: Syväpuhdista

Syväpuhdistus auttaa kirkastamaan kasvoja viemällä iholta pois sameutta ja tunkkaisuutta. Se puhdistaa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan raikkaammalta. Nämä kaksi mieletöntä aktiivihiilinaamiota sisältävät lisäksi ihoa hellästi kuorivia entsyymejä. Valitse Olivia Klein jos kaipaat helpoutta ja nopeutta, BYBI mikäli haluat tuunata naamiostasi oman Vol. 2:sen lisäämällä joukkoon suosikkiöljyäsi, vaikkapa jogurttia tai ihan vain vettä.

Vinkki numero 3: Kirkasta tehotuotteilla

Seerumit ovat mitä loistavin tapa viilata ihonhoitorutiinia kunkin vuodenajan tai elämäntilanteen mukaan. Voitkin pitää muuten toimivan päivittäisen ihonhoitorutiinisi samana ja tuoda mukaan tehohoitavan seerumin kirkastamaan kasvojen ilmettä. Rakastu näihin kirkastaviin seerumeihin.

Vinkki numero 4: Hehkua iholle

Iholle hehkua ja terveyttä voi luoda myös seuraavilla tuotteilla. Oranssit tuotteet kuten porkkanaöljy ja Babe Balm antavat iholle kaunista sävyä, laadukas itseruskettava ja astaksantiini sävyttävät ihoa 1-2 astetta. Lisäksi esimerkiksi Nourish Londonin Radiance sarjan tuotteet antavat iholle hehkua heijastamalla kauniisti valoa. Suursuosikkimme BYBI Supercharge seerumi elvyttää ihoa ja uudistaa ihosoluja saaden ihon hehkumaan kauneuttaan.

Jos haluat saada tiedon aina kun uusi podcast julkaistaan, kannattaa laittaa kanavamme tilaukseen haluamastasi palveluntarjoalta!

iTunes(tai käytä iPhonella puhelimessa valmiiksi olevaa Podcast applikaatiota)
SoundCloud
Kieku
RSS

Lue myös:

Opi tekemään kauneuttasi korostava meikki

7 keinoa edesauttaa kehon palautumista ja ihon hyvinvointia

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me Twistbellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkoka...

Lue lisää
Miten puhdistusöljyä käytetään?
Miten puhdistusöljyä käytetään?

06. 10. 2020

Laadukkaat puhdistusöljyt ja -balsamit ovat ihoystävällisimpiä ihon puhdistustuotteita. Niiden avulla voidaan tehdä perusteellinen kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuitenkaan horjuta ihon omia to...

Lue lisää
Maskne eli kasvomaskien aiheuttamat iho-ongelmat
Maskne eli kasvomaskien aiheuttamat iho...

30. 09. 2020

Kasvomaskien käytön myötä ovat kysymykset ja murheet niiden tuomista iho-ongelmista niin ikään nousseet pinnalle.

On syntynyt myös uusi käsite - maskne.

Löydät oppaastamme ohjeet m...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi