4 vinkkiä iho kirkastamiseen OSA 1

17. 04. 2018

4 vinkkiä iho kirkastamiseen OSA 1

Tämän viikon podcastissä käymme läpi miten kirkastaa ihoa talven jäljiltä kosmetiikan ja ihonhoitorutiinien avulla.
Voit kuunnella podcastin tästä:

Annamme podcastissa tällä kertaa konkreettisia tuotevinkkejä ihon kirkastamiseen. Löydät tuotevinkit alta. Jatkamme ensi viikolla teeman parissa OSA 2:n parissa. Käymme tuolloin läpi ihon kirkastamista ruokavalio- ja elintapavalintojen kautta.

Vinkki numero 1: Ihon kuorinta


Ihon kuorinta kirkastaa kasvojen ilmettä välittömästi ja edesauttaa ihoa hoitavien raaka-aineiden imeytymistä. Olen kuitenkin maltillinen kuorinnan kanssa sillä liika kuoriminen vie vain ojasta allikkoon ja voi altistaa ihosi kuivumiselle ja epäpuhtauksille. Hyvä tahti on kerran viikossa. Entsyymikuorinnan voit tehdä pari kertaa viikossa. Tutustu näihin ihaniin ja iholle lempeisiin kuorintoihin:

Vinkki numero 2: Syväpuhdista

Syväpuhdistus auttaa kirkastamaan kasvoja viemällä iholta pois sameutta ja tunkkaisuutta. Se puhdistaa ihohuokosia ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan raikkaammalta. Nämä kaksi mieletöntä aktiivihiilinaamiota sisältävät lisäksi ihoa hellästi kuorivia entsyymejä. Valitse Olivia Klein jos kaipaat helpoutta ja nopeutta, BYBI mikäli haluat tuunata naamiostasi oman Vol. 2:sen lisäämällä joukkoon suosikkiöljyäsi, vaikkapa jogurttia tai ihan vain vettä.

Vinkki numero 3: Kirkasta tehotuotteilla

Seerumit ovat mitä loistavin tapa viilata ihonhoitorutiinia kunkin vuodenajan tai elämäntilanteen mukaan. Voitkin pitää muuten toimivan päivittäisen ihonhoitorutiinisi samana ja tuoda mukaan tehohoitavan seerumin kirkastamaan kasvojen ilmettä. Rakastu näihin kirkastaviin seerumeihin.

Vinkki numero 4: Hehkua iholle

Iholle hehkua ja terveyttä voi luoda myös seuraavilla tuotteilla. Oranssit tuotteet kuten porkkanaöljy ja Babe Balm antavat iholle kaunista sävyä, laadukas itseruskettava ja astaksantiini sävyttävät ihoa 1-2 astetta. Lisäksi esimerkiksi Nourish Londonin Radiance sarjan tuotteet antavat iholle hehkua heijastamalla kauniisti valoa. Suursuosikkimme BYBI Supercharge seerumi elvyttää ihoa ja uudistaa ihosoluja saaden ihon hehkumaan kauneuttaan.

Jos haluat saada tiedon aina kun uusi podcast julkaistaan, kannattaa laittaa kanavamme tilaukseen haluamastasi palveluntarjoalta!

iTunes(tai käytä iPhonella puhelimessa valmiiksi olevaa Podcast applikaatiota)
SoundCloud
Kieku
RSS


Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia
Neurosonic hoito - keino parantaa palau...

17. 07. 2020

Suomalaisesta Neurosonic innovaatiosta saa apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin!

Tervetuloa kokeilemaan TwistBen hoitolal...

Lue lisää
7 tapaa vähentää selluliittia
7 tapaa vähentää selluliittia

15. 07. 2020

Selluliitti ei lähde muutamassa viikossa; tilanteen paranemiseen voidaan tarvita jopa vuosia.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä kun hyviä asioita ja toimintamalleja lisää arkeen pikkuhiljaa,...

Lue lisää
Meikki ja aurinkosuojat
Meikki ja aurinkosuojat

08. 07. 2020

Meiltä kysytään varsinkin kesäaikaan paljon sitä, miten parhaiten yhdistää meikki ja aurinkosuojatuotteet.

Valikoimissamme näitä on monia, ja joissa erityisen...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi