5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 4/5

17. 10. 2018

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 4/5

Facebook -kyselymme vastaajista 70% kaipasi näin alkuvuodesta jonkinlaista detoxia keventämään ja puhdistamaan oloa ja ihoa. Niinpä kokosimme teille 5 vinkkiä oikeasti kivaan ja hyvää tekevään detoxiin, joita on helppo kokeilla omassa arjessa. Tässä neljäs! Tämä detox on puhdasta rentoutumista!

4/5 Puhdistaudu himalajansuolalla

Puhdas ja laadukas himalajansuola on tehokas kehon puhdistaja ja jo Hippokrateen ajoilta tunnettu - himalajansuolakylpy vastaa jopa kolmen päivän detoxia, ja ainoa asia mitä sinun tulee tehdä on nauttia!

Mihin se sitten perustuu? Suolan liuottaminen veteen luo ionipitoisen kylpyveden, jolla on sähkövaraus ja joka kykenee vetämään epäpuhtauksia puoleensa käänteisosmoosin ansiosta. Näin suolakylvyllä on sekä kehoa että ihoa puhdistava vaikutus. Se on loistava tapa rentoutua ja poistaa stressiä päivän päätteeksi. Kylpyä ennen ja sen jälkeen on tärkeää muistaa juoda riittävästi, sillä suolakylpy poistaa kehosta myös nesteitä.


DIY puhdistava vartalo- tai jalkakylpy


Himalajansuola on erityisen mineraalirikasta ja hoitaa siten sekä ihoa ja kylvyn myötä antaa näitä ravinteita myös keholle.

Lisää seokseen myös muutama tippa eteeristä öljyä tehdäksesi kokemuksesta erityisen kokonaisvaltaisen. Esimerkiksi appelsiini ja ovat puhdistavia ja monet eteeriset öljyt rauhoittavia ja rentouttavia. Löydät listan eri eteeristen öljyjen vaikutuksista täältä.

Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta kokovartalokylpyyn, mutta ei huolta, myös lämmin jalkakylpy rentouttaa ja puhdistaa kehoa! Voit tehdä suolakylvyn siis koko keholle tai vain jaloille. Käytä 1-2 kuppia suolaan koko kylpyyn ja 1-2 rkl jalkakylpyyn. Lisää joukkoon myös ihoa hellivää öljyä niin saat silkinpehmeän ihon.

Tee oma kylpy tai jalkakylpy:

Valmis kylpy tai kuorinta

Voit myös hyödyntää etenkin jalkakylpyyn Flow kosmetiikan ihania valmiita suolakuorintoja. Liotat vain 2-3rkl kuorintaa jalkakypyveteen ja saat samalla suolan, öljyt ja tuotteesta riippuen toivomasi aromaterapeuttisen kokemuksen. Nämä kuorinnat ovat aivan parhainta hemmottelua ihollesi niiden normaali käyttötarkoituksessa vartalokuorintana, mutta kokeile niitä myös kuiville käsille! Rakastut varmasti. :)

Erinomainen ja ekologinen valinta jokapäiväiseen ihoa ja kehoa puhdistavaan pesuun on myös Flow kosmetiikan himalajansuolaa sisältävät palasaippuat:

Postauksen fiiliskuvat on ottanut upea Dominika Montonen-Koivisto.


Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia
Neurosonic hoito - keino parantaa palau...

17. 07. 2020

Suomalaisesta Neurosonic innovaatiosta saa apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin!

Tervetuloa kokeilemaan TwistBen hoitolal...

Lue lisää
7 tapaa vähentää selluliittia
7 tapaa vähentää selluliittia

15. 07. 2020

Selluliitti ei lähde muutamassa viikossa; tilanteen paranemiseen voidaan tarvita jopa vuosia.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä kun hyviä asioita ja toimintamalleja lisää arkeen pikkuhiljaa,...

Lue lisää
Meikki ja aurinkosuojat
Meikki ja aurinkosuojat

08. 07. 2020

Meiltä kysytään varsinkin kesäaikaan paljon sitä, miten parhaiten yhdistää meikki ja aurinkosuojatuotteet.

Valikoimissamme näitä on monia, ja joissa erityisen...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi