0

Ostoskorisi on tyhjä

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 4/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 4/5

Facebook -kyselymme vastaajista 70% kaipasi näin alkuvuodesta jonkinlaista detoxia keventämään ja puhdistamaan oloa ja ihoa. Niinpä kokosimme teille 5 vinkkiä oikeasti kivaan ja hyvää tekevään detoxiin, joita on helppo kokeilla omassa arjessa. Tässä neljäs! Tämä detox on puhdasta rentoutumista!

4/5 Puhdistaudu himalajansuolalla

Puhdas ja laadukas himalajansuola on tehokas kehon puhdistaja ja jo Hippokrateen ajoilta tunnettu - himalajansuolakylpy vastaa jopa kolmen päivän detoxia, ja ainoa asia mitä sinun tulee tehdä on nauttia!

Mihin se sitten perustuu?

Suolan liuottaminen veteen luo ionipitoisen kylpyveden, jolla on sähkövaraus ja joka kykenee vetämään epäpuhtauksia puoleensa käänteisosmoosin ansiosta. Näin suolakylvyllä on sekä kehoa että ihoa puhdistava vaikutus. Se on loistava tapa rentoutua ja poistaa stressiä päivän päätteeksi. Kylpyä ennen ja sen jälkeen on tärkeää muistaa juoda riittävästi, sillä suolakylpy poistaa kehosta myös nesteitä.

DIY puhdistava vartalo- tai jalkakylpy

Himalajansuola on erityisen mineraalirikasta ja hoitaa siten sekä ihoa ja kylvyn myötä antaa näitä ravinteita myös keholle.

Lisää seokseen myös muutama tippa eteeristä öljyä tehdäksesi kokemuksesta erityisen kokonaisvaltaisen. Esimerkiksi appelsiini ja ovat puhdistavia ja monet eteeriset öljyt rauhoittavia ja rentouttavia. Löydät listan eri eteeristen öljyjen vaikutuksista blogikirjoituksestamme Näin valitset oikean eteerisen öljyn itsellesi.

Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta kokovartalokylpyyn, mutta ei huolta, myös lämmin jalkakylpy rentouttaa ja puhdistaa kehoa! Voit tehdä suolakylvyn siis koko keholle tai vain jaloille. Käytä 1-2 kuppia suolaan koko kylpyyn ja 1-2 rkl jalkakylpyyn. Lisää joukkoon myös ihoa hellivää öljyä niin saat silkinpehmeän ihon.

Tee oma kylpy tai jalkakylpy:

Valmis kylpy tai kuorinta

Voit myös hyödyntää etenkin jalkakylpyyn Flow kosmetiikan ihania valmiita suolakuorintoja. Liotat vain 2-3 rkl kuorintaa jalkakypyveteen ja saat samalla suolan, öljyt ja tuotteesta riippuen toivomasi aromaterapeuttisen kokemuksen. Nämä kuorinnat ovat aivan parhainta hemmottelua ihollesi niiden normaali käyttötarkoituksessa vartalokuorintana, mutta kokeile niitä myös kuiville käsille! Rakastut varmasti. :)

Erinomainen ja ekologinen valinta jokapäiväiseen ihoa ja kehoa puhdistavaan pesuun on myös Flow kosmetiikan himalajansuolaa sisältävät palasaippuat:

Postauksen fiiliskuvat on ottanut upea Dominika Montonen-Koivisto.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista