0

Ostoskorisi on tyhjä

Alima Pure – luksus mineraalimeikkisarja Portlandista

Alima Pure – luksus mineraalimeikkisarja Portlandista

Vierailimme Portlandissa, Oregonissa Alima Puren toimitiloissa, Alima talossa, ja tapasimme siellä Alima Puren perustajan Kate O’Brienin tyttären Saran, Alima Puren meikkitaitelijan Hannan sekä heidän myyntiedustajansa Marin. Pääsimme tutustumaan tiloihin, joissa he valmistavat tuotteita, sekä kokeilemaan heidän tuotteitaan ja oppimaan huikeita meikkikikkoja.

Huolestuneen äidin kehittämä luksusmeikkisarja

Saran äiti Kate perusti Alima Puren 11 vuotta sitten, vuonna 2004. Kate oli aina ollut taiteellinen ihminen ja rakastanut maalausta ja väreillä leikkimistä. Kun Katen oma äiti sairastui rintasyöpään, se sai hänet miettimään kehoomme lastattua kemikaalikuormaa ja sen vaikutuksia terveyteemme. Hän huomasi, että myrkkyjä ja kuormittavia kemikaaleja löytyy joka paikasta; saasteista, ruoan säilöntäaineista, ruoan viljelyksessä käytetyistä aineista ja kosmetiikasta. Kun hänen tyttärensä Sara halusi alkaa käyttää meikkejä, Kate huolestui yhä enemmän siitä, mitkä vaikutukset kaikilla kosmetiikassa olevilla kemikaaleilla olisi Saraan ja miten se näkyisi Saran elämässä tulevaisuudessa. Kate yritti etsiä puhtaita tuotteita kaupoista, mutta ei tuntunut löytävän sopivia, eikä sellaisia, joilla meikeistä kiinnostunut Sara voisi ilmaista itseään.

Laadukkaat raaka-aineet ja läpinäkyvä toiminta

Kate alkoi valmistaa meikkejä aluksi vain itselleen ja tyttärelleen. Hän kokeili erilaisten mineraalien kanssa minkälaisia värejä hän sai aikaiseksi ja ensimmäiset meikkipurkit valmistettiinkin Katen ullakolla. 11 vuoden kuluessa Alima Pure on pikku hiljaa kehittynyt menestyväksi kosmetiikkatuottajaksi, jolle tärkeintä liiketoiminnassa on ollut läpinäkyvyys ja hyvien raaka-aineiden käyttö. Tänä päivänä Alima Pure työllistää 20 ihmistä ja he etsivät parhaillaan isompia tiloja Portlandin alueella.

Alima Pure:n nimellä on mielenkiintoinen tausta. Sara kertoi meille, että heille se tarkoittaa, että jopa pienimmilläkin asioilla on merkitystä: “Alima comes from the sufi word Al Alim, which means that divine wisdom encompasses even the smallest things.To us that means that even life’s most trivial details are rich with significance, and that it’s in the process of living life to the fullest that we are our most beautiful.”


Vierailumme lopuksi tutustuimme monipuolisesti tuotevalikoimaan ja Hanna ja Mari näyttivät meille, miten tehdä mineraalimeikkipuuterista meikkivoidetta ja miten tehdä mineraaliposkipunasta huulikiilto! Julkaisemme näistä tutorialvideot piakkoin.

Tutustu koko Alima Puren valikoimaamme täällä, alta löydät myös Aliman bestsellerimme:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista