0

Ostoskorisi on tyhjä

BYBI: Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

BYBI: Naiset todellisen kosmetiikan superfoodien takana

Vierailimme jälleen hiljattain BYBIn luona Lontoossa. BYBI on luonnollisen kauneudenhoidon pioneeri Briteissä ja sen takaa löytyvät todelliset alaa mullistavat tehonaiset Dominika ja Elsie. BYBI perustajat vierailivat myös Suomessa ja TwistBen Kaikki ihonhoidosta -podcastin vieraana.

Alla voit kuunnella podcast-jakson:

Innovatiivista ja uniikkia ihonhoitoa

Löytäessämme heiltä ensimmäisen tuotteen, Babe Balmin kaksi vuotta sitten, ja perehtyessämme sen raaka-aineisiin olimme pakahtua ilosta: joku on valmistanut juuri sellaista kosmetiikkaa mitä me itsekin valmistaisimme! Erikoisia, ihoa erityisen hyvin hoitavia raaka-aineita juuri sopivaan hintaan. Tuotteen, joka olisi innovatiivinen ja jossa jokaisella raaka-aineella olisi ihoa hoitava tarkkaan valittu merkitys.

Babe Balm oli, ja on edelleen, mielestämme aivan täydellinen kosmetiikkatuote. Olimme aivan myytyjä!

BYBIn tarina alkoi Dominikan ja Elsien tavatessa töiden merkeissä. He jakoivat kiinnostuksen kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia kohtaan ja perustivat yhdessä kosmetiikan DIY blogin. Blogin myötä he oppivat paljon ja ajatus ammattimaisesta kosmetiikan valmistuksesta heräsi.

Tahtotilana oli luoda kosmetiikkaa, jota ostaessaan kuluttaja saa mahdollisimman paljon vastinetta rahoilleen. Aivan kuten me TwistBellä olemme koko valikoimamme rakentaneet!

Niinpä naiset lähtivät opiskelemaan kosmetiikan valmistusta Formula Botanicaan, missä myös me TwistBen perustajat olemme opiskelleet. Olikin hauska, kun ensimmäistä kertaa vierailimme heidän luonaan ja selvisi, että olimme valmistuneet samasta koulusta!

Kauniita, herkullisen tuoksuisia aidosti hoitavia tuotteita

Kiinnostavien raaka-aineiden lisäksi Dominika ja Elsie ovat erityisen kiinnostuneita testailemaan erilaisia tekstuureja ja tuoksuja tuotteilleen. He haluavat tehdä oikeasti vaikuttavista, teknisistä, moniulotteisista tuotteista aidosti laadukkaita ja luonnollisia. Myöskään hauskuutta ei ole unohdettu ja siitä juontaa myös tuotteiden pirteät ja raikkaat pakkaukset. Pakkauksissa näkyy hyvin naisten mainostoimistotausta.

Naisilla oli esimerkiksi haaveena luoda sininen seerumi, ehdottomasti luonnollisesti. Lopulta syntyi Supercharge, joka saa sinisen värinsä sinisestä kamomillasta.

BYBI tuo markkinoille aivan jotain uutta ja kiinnostavaa

Babe Balm on loistava esimerkki tuotteesta, jonka kaltaista ei juuri markkinoilla ole aiemmin nähty: tuotetta, jolla olisi innovatiivinen, haastaisi perinteisen kosmetiikan, sillä olisi erittäin laadukas ainesosalista, joka koostuu ainoastaan raaka-aineista, jotka hoitavat ihoasi.

On myös vaikea löytää vegaanista, kauniin väristä balsamia, jossa ei ole myöskään eteerisiä öljyjä, mutta joka tuoksuisi herkulliselta.

Näistä lähtökohdista syntyi Babe Balm, joka saa ihastuttavan värinsä (sekä ihoa hoitavia ominaisuuksia) bataattiuutteesta ja trooppisen tuoksunsa pequiöljystä. Nimi syntyi kun naiset halusivat valmistaa "balm for babes" eli Babe Balm. Babe Balm saavuttikin pian kulttituotteen maineen ja sitä ylistettiin blogeissa ja lehdissä - eikä syyttä. Tuotteen jokainen ainesosa on tärkeä, harkittu ja perusteltu.

BYBIn laadukkaista kestosuosikeista hyviä esimerkkejä ovat myös mm. BYBI Mega Mist kasvovesi ja BYBI Swipe Clean puhdistusöljy

Aito halu tarjota kosmetiikkaa, josta kuluttajat hyötyvät

Kun Elsie ja Dominka päättivät täysipäiväisesti ryhtyä tekemään kosmetiikkasarjaa, halusivat he luoda sille oman brändin blogin rinnalle. Näin syntyi BYBI. BYBI tulee sanoista BY Beauty Insiders sillä sitä nämä naiset todella ovat.

He tietävät mitä kuluttajat haluavat ja ennenkaikkea tarvitsevat, he tuntevat kosmetiikka-alan sisäpiiriläisen näkökulmasta. Monihan meistä haluaa tehdä hyviä valintoja, ostaa juuri itselle sopivaa kosmetiikkaa ja säästää aikaa, mutta voi olla vaikea tietää mistä aloittaa.

Nämä ajatukset BYBIn taustalla ovat aivan samoja kuin meillä TwistBetä perustaessa. Me TwistBellä halusimme luoda paikan, jossa voisit luottaa, että jokainen tuote on laadukas, ei sisällä mitään turhaa tai haitallista ja ihminen kokisi, että maksaisi laadusta. Emme haksahda markkinointivillityksiin yhdestä hyvästä raaka-aineesta, vaan jos tuotetta markkinoidaan hyvällä raaka-aineella, on sen oltava tuotteessa hyvien raaka-aineiden seurassa.

BYBIn sydämen asia on luoda kuluttajille laadukkaita, innovatiivisia ja aidosti ihoa hoitavia tuotteita ilman, että niiden raaka-aineet kuormittavat kehoasi, ihoasi tai ympäristöä!

Mitä luksuskosmetiikka oikeasti on?

Kun puhutaan kauneudenhoidosta toivat Dominika ja Elsie jälleen esille keskustelunaiheen, jota mekin monesti pohdimme: Mitä on luksus? Olemme käsitelleet tätä esimerkiksi podcastissämme jaksossa numero 29.

Monia askarruttaa myös se, miten ostaa laadukasta kosmetiikkaa.

Luksus ja laatu tarkoittavat jokaiselle toki hieman eri asioita, mutta teemoja, jotka toistuvat ovat:

  • Laadukkaat raaka-aineet, ei halpaa ja turhaa höttä
  • Kosmetiikassa aidosti vaikuttavien raaka-aineiden käyttö
  • Ylellinen ulkomuoto
  • Hienostuneet tuoksut
  • Uniikki tai huolellinen valmistustapa

Kuluttajana voi olla vaikea löytää erityisen laadukkaita ja huolella sinun etu sydämessä valmistettuja tuotteita. Tähän kun yhdistää vielä sen, että valmistaja olisi lisäksi huomioinut tuotteen valmistuksesta johtuvia ympäristövaikutuksia koko tuotantoketjussa niin näiden löytäminen alkaa olemaan jo todella hankalaa. Meidän tarkkaan kuratoituumme tuotevalikoimaan BYBI istuu täydellisesti laadukkaana kosmetiikan valmistajana.

BYBI tuotteet valmistetaan Briteissä

Kaikki BYBI Beauty tuotteet valmistetaan Leadsissä, josta Dominika ja Elsie löysivät pitkän etsinnän jälkeen erityisen ekologisen ja luotettavan kumppanin, joka jakaa heidän luonnolliset arvonsa tuotteiden valmistuksesta. Dominika ja Elsie tulevat kuitenkin itse formuloimaan kaikki tuotteensa jatkossakin, joten voimme varmasti odottaa jatkossakin uusia, innostavia ja huippulaadukkaita tuotteita! Viimeisimmällä visiitillämme tapasimme myös BYBIn uuden in-house kemistin, Libertyn, joka viimeistelee ja hioo Dominikan ja Elsien luovat ideat ja reseptit huipputoimiviksi tuotteiksi.

Libertyn kädenjälki näkyy jo esimerkiksi uudistetussa Plumperissa, johon lisättiin chiliä lisäämään plumping efektiä sekä vahan määrää tuomaan runsautta koostumukseen ja sitä kautta lisäämään suojaa huulilla.

Liberty oli myös uudistamassa Babe Balmia (nykyinen 30ml tuubi, 60ml on vielä "vanhaa" tuhdimpaa Babe Balmia) aikaisempaakin nopeammin imeytyväksi. Saimme myös kokeiluun jotain uutta, josta kuulette lisää hieman myöhemmin...

Supersuositut uutuudet: Beauty Boosterit

Uusimpana tulokkaana BYBI valikoimassa ovat nyt superkiinnostavat Beauty Boosterit, jotka ovat jälleen kerran loistava osoitus Elsien ja Dominikan innovatiivisuudesta ja halusta luoda uniikkeja ja erittäin laadukkaita, aidosti ihoa hoitavia tuotteita.

Esimerkiksi bakuchiol on huippukiinnostava uusi tuttavuus, luonnollinen vastine retinolille. Retinolilla on tunnetusti ihoa silottavia ja vahvistavia vaikutuksia, sitä käytetään myös aknen hoidossa. Toisin kuin retinoli, bakuchiol sopii hyvin myös herkälle iholle. Bakuchiol on tutkitusti tehokas, mutta hellävarainen raaka-aine, jolla on tieteellisien tutkimusten näyttö tuloksellisessa ryppyjen ja aknen hoidossa, mutta ilman retinolille tunnusomaisia haittavaikutuksia kuten kuivuutta, hilseilevää ihoa, ärtymistä, tulehdusta ja valoherkkyyttä.

Strawberry Booster on herkullinen boosteri kuivalle iholle. Se on 100% mehuteollisuuden ylijäämä mansikan siemenistä puristettua öljyä, jossa on erityisen korkea Omega3-pitoisuus.

Buriti Booster puolestaan kirkastaa ihoa ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta.

Blueberry Booster taas neutralisoi haitallisen sinisen valon vaikutuksia iholle ja on valmistettu niin ikään mehuteollisuuden kanssa yhteistyössä.

Boosterit ovat saaneet jo suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa, mihin näistä sinä ihastut?

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista