0

Ostoskorisi on tyhjä

Hiusten suojaaminen - ota nämä seikat huomioon

Hiusten suojaaminen uv-säteilyltä ja kuumuudelta

Moni meistä kiinnittää ihonhoidossa huomiota puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi myös esimerkiksi auringon uv-säteiltä suojautumiseen ja vapaiden radikaalien neutraloimiseen. Mutta muistatko antaa hiuksillesi extra-huomiota hiustenpesun lisäksi? Tässä blogissa kerromme, miten voit suojata hiuksiasi ulkoisilta rasitteilta, kuten auringon uv-säteilyltä ja ylläpitää hiusta kauniin kiiltävänä ja hyväkuntoisena. Lisäksi paljastamme blogissa yhden tehotuotteen, jonka avulla suojaat hiuksiasi uv-säteilyltä sekä lämpökäsittelyltä. 

Miksi hius vaurioituu UV-säteilyltä johdosta?

Auringon UV-säteily vaurioittaa hiuksen ulointa kerrosta tehden siitä hauraan, haalistaen hiusväriä ja kuivattaen hiusta. Haurastunut ja vaurioitunut hius menettää kiiltonsa ja tekee siitä kuivan näköisen. Hiukset suojaamalla saat ylläpidettyä kauniin hiusvärin pidempään ja säästät samalla rahaa, kun voit pidentää värjäyskertojen väliä. Hiusten suojaaminen auringolta on siis erittäin hyödyllistä hiuksen kunnon kannalta.

Miten kuumuus vaurioittaa hiusta?

Hiusten kuivaaminen ja muotoilu kuumalla ilmalla tai raudalla kuivattaa hiusta. MIkäli hius pääsee kuivumaan liiallisesti, syntyy hiuksessa vaurioita. Siitä tulee hauras, se voi katkeilla ja hius voi alkaa näyttämään ja tuntumaan pörröiseltä ja karhealta. Hiusta on siis erityisen tärkeää hoitaa omalle hiukselle sopivilla tuotteilla siten, että hiuksessa säilyy ihanteellinen kosteustasapaino. Tällöin satunnainen muotoilu ei myöskään vaurioita hiusta. Hiusta voi ja sitä kannattaa suojata kuumalta käsittelyltä myös lämpösuojatuotteella, joka auttaa ylläpitämään riittävää kosteutta hiuksessa muotoilun ajan.

Monitoimituote hiusten suojaamisen: Innersense Hair Love Prep

Me vannomme monikäyttöisten tuotteiden nimeen. Täydellinen esimerkki tällaisesta on Innersensen Hair Love Prep, joka toimii samanaikaisesti muotoilutuotteena, lämpösuojana ja auringon uv-suojana!

Hair Love Prep tuo ja sitoo hiukseen kosteutta, joka suojaa hiusta. Tuotteen sisältämät B-vitamiini ja riisiproteiini valmistelevat hiuksia muotoilua varten ja baobabi ja väinönputki suojaavat hiuksia lämmöltä, UV-säteiltä sekä ympäristön muilta rasitteilta. Hair Love Prep sopii kaikille hiustyypeille sekä curly girl -metodiin

Mitä seuraavaksi?

  1. Hanki kesän monipuolisin hiustenhoitotuote Innersense Hair Love Prep itsellesi.
  2. Tilaa uutiskirjeemme - saat inspiraatiota ihon- ja hiustenhoitoon sekä tiedon eduista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa. 
  3. Olethan tehnyt asiakastilin? Tililtä löydät vaihtuvat kanta-asiakasetusi. Uusia asiakkaita tilillä odottaa tervetuliaisetu, joten liity viimeistään nyt!

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista