Onko kasvovesi turha tuote?

Onko kasvovesi turha tuote

Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa.

Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta ovat olleet supersuosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä”.

Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme.

Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Kysymys: Onko kasvovesi turha tuote?

Monet ajattelevat, että kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, mutta itseasiassa sen tärkeämpi tarkoitus on kosteuttaa ihoa. Kasvovesi onkin yksi väärin ymmärretyimmistä tuotteista ihonhoidossa eikä ole itsestään selvää, että on helppo löytää laadukas kasvovesi.

Kasvoveden tärkeyttä osana ihonhoitorutiinia ei voi ylikorostaa! Sen tulisi olla yksi ihonhoitorutiinisi peruspilareista.

Kasvovesi on mahtava tapa tarjota ihollesi kosteutta, jota se epätoivoisesti tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Kasvovesi on lisäksi erinomainen keino tasapainottaa ihon liika- ja vajaatoimintoja. Kasvoveden käytöstä on kuitenkin myös toinen hyöty. Sen lisäksi, että kasvovesi itsessään kosteuttaa, se myös tehostaa sen jälkeen levitettävien hoitavien aineiden imeytymistä.

Raaka-aineiltaan laadukas kasvovesi auttaa viemään kasvovoiteen, -öljyn tai -balsamin sisältämät hoitavat ainesosat syvemmälle ihoosi, mikä tekee koko kosteutusrutiinista tehokkaamman, etenkin kun se käytetään edellä mainitun tavoin.

Miten kasvovettä käytetään oikeaoppisesti?

Jos olet tottunut käyttämään kasvovettä “puhdistuksen viimeistelyyn”, olet ehkä tottunut levittämään sitä vanulappuun ja pyyhkimään tällä kasvot. Tällä tavalla et kuitenkaan saa parasta hyötyä irti käyttämästäsi tuotteesta. Tuotetta menee myös usein tällä tavalla paljon hukkaan ja myös vanulappuja kuluu turhaan. Tästä syystä kaikki TwistBen valikoiman kasvovedet ovat suihkutettavia.

Kasvovesi kannattaa siis käyttää niin, että se SUIHKUTETAAN KASVOILLE ja kosteutustuote levitetään iholle kasvojen ollessa vielä hieman kosteat.

Jos haluat perehtyä aiheeseen lisää, suosittelemme lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme tai tutustumaan Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme.

Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa!

Seuraavalla kerralla käsittelemme oikeaoppista ihonhoidon kosteutusrutiinia.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Ihonhoidon UKK: Kaikki kirjoitukset

Ihonhoidon UKK: Mitä tarkoittaa kasvoveden kerrostaminen

Näin teet oikeaoppisen kaksoispuhdistuksen

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija