Onko kasvovesi turha tuote?

Onko kasvovesi turha tuote

Monet ajattelevat, että kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, mutta itseasiassa sen tärkeämpi tarkoitus on kosteuttaa ihoa. Kasvovesi onkin yksi väärin ymmärretyimmistä tuotteista ihonhoidossa eikä ole itsestään selvää, että on helppo löytää laadukas kasvovesi

Kasvoveden tärkeyttä osana ihonhoitorutiinia ei voi ylikorostaa! Sen tulisi olla yksi ihonhoitorutiinisi peruspilareista.

Kasvovesi on mahtava tapa tarjota ihollesi kosteutta, jota se epätoivoisesti tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Kasvovesi on lisäksi erinomainen keino tasapainottaa ihon liika- ja vajaatoimintoja. Kasvoveden käytöstä on kuitenkin myös toinen hyöty. Sen lisäksi, että kasvovesi itsessään kosteuttaa, se myös tehostaa sen jälkeen levitettävien hoitavien aineiden imeytymistä.

Raaka-aineiltaan laadukas kasvovesi auttaa viemään kasvovoiteen, -öljyn tai -balsamin sisältämät hoitavat ainesosat syvemmälle ihoosi, mikä tekee koko kosteutusrutiinista tehokkaamman, etenkin kun se käytetään edellä mainitun tavoin.

Miten kasvovettä käytetään oikeaoppisesti?

Jos olet tottunut käyttämään kasvovettä “puhdistuksen viimeistelyyn”, olet ehkä tottunut levittämään sitä vanulappuun ja pyyhkimään tällä kasvot. Tällä tavalla et kuitenkaan saa parasta hyötyä irti käyttämästäsi tuotteesta. Tuotetta menee myös usein tällä tavalla paljon hukkaan ja myös vanulappuja kuluu turhaan. Tästä syystä kaikki valikoimamme kasvovedet ovat suihkutettavia.

Kasvovesi kannattaa siis käyttää niin, että se SUIHKUTETAAN KASVOILLE ja kosteutustuote levitetään iholle kasvojen ollessa vielä hieman kosteat.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu kaikkiin valikoimamme kasvovesiin ja löydä ihosi tarpeisiin sopiva tuote.
  2. Olethan uutiskirjeemme tilaaja? Saat kerran viikossa sähköpostiisi etuja ja inspiraatiota ihosi hoitoon. 
  3. Oletko tehnyt asiakastilin? Kanta-asiakasohjelmamme on luonnonkosmetiikan palkitsevin! Löydät tililtä henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja – tee tili jo maksutta jo nyt ja katso ensimmäinen etusi!

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Mitä tarkoittaa kasvoveden kerrostaminen?

Näin teet oikeaoppisen kaksoispuhdistuksen

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista