Kauneushoitola Kampissa - Tutustu Twistben hoitolan palveluihin

Kauneushoitola Kampissa - Tutustu Twistben hoitolan palveluihin

Tuntuuko, ettet saa päivittäisellä ihonhoitorutiinillasi riittävää apua ihosi kuntoon? Kaipaatko hemmottelua ja pakoa arjesta? Tutustu Twistben hoitolan palveluihin!

Kauneushoitolan palvelut

Meiltä löydät tehokkaat ja rentouttavat Esse-, Leahlani-, NUORI- sekä Yin Your Skin Gua sha -kasvohoidot. Kuten kaikessa toiminnassamme, laitamme myös hoitolalla asiakkaan toiveet ja tarpeet etusijalle. Hoidamme kokonaisvaltaisesti ihoa tehokkailla ja aidosti vaikuttavilla luonnonkosmetiikan tuotteilla.

Hemmotteluun löydät meiltä muun muassa koko vartalon klassista hierontaa, kuumakivihierontaaintialaista päähierontaa sekä Leahlanin Pako Tropiikkiin -kasvo- ja vartalohoitoja. Leahlani-hoidoissa käytämme trooppisen tuoksumaailman luovia tuotteita ihosi tarpeiden mukaan.

Tarjoamme myös lymfahoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Lymfahoidoissa laitamme nestekierron kuntoon. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle, turvonneelle ja lievästi couperoottiselle tai punoittavalle iholle. Lisäksi teemme sokerointeja kainaloille, reisille, säärille sekä bikinirajalle laadukkailla ja 100% luonnollisilla Alexandrian sokereilla.

Jos haluat tulla kauneushoitolaan ystävän tai puolison kanssa, voi toinen nauttia rentouttavasta LED-valohoidosta tai Neurosonic-hoidosta, toisen rentoutuessa kasvohoidossa tai hieronnassa. 

Tilaa hoitolan edut ja tapahtumat sähköpostiisi

Haluaisitko kuukausittain vaihtuvia etuja ja tiedon Twistbe hoitolan ja myymälän tapahtumista ensimmäisten joukossa?

Kauneushoitolan tuotesarjat

Esse - Probioottisen ihonhoidon pioneerisarja

Esse on tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luonnonkosmetiikan tutkijan ja kemistin Trevor Steyn kehittämä probioottinen ihonhoitosarja. Sarja pohjautuu vahvaan ymmärrykseen kemiasta ja kosmetiikan raaka-aineiden vaikutuksista ihoomme ja kehoomme. Probioottisena ihonhoitosarjana Essen koko tuotesarja on luotu vahvistamaan ihon luonnollista mikrobiomia. Tarjoamme 60 min ja 90 min Esse-kasvohoitoja.

NUORI - Taatusti tuoretta kosmetikkaa

Ihonhoitotuotteissa kaikki lähtee tuoreudesta, aina tuotteiden raaka-aineista ja koostumuksista pakkauksiin ja jakeluun. NUORI:n tuotteet valmistetaan aina pienissä erissä 10-12 viikon välein. Valtaosa sarjan tuotteista ei sisällä perinteisiä, synteettisiä tai edes luonnollisia säilöntäaineita ja ne sopivat siten loistavasti myös herkimmille. NUORI-kasvohoidot ovat siten erinomainen valinta myös sinulle, joka olet herkistynyt säilöntäaineille. Tarjoamme 30 min ja 60 min NUORI-kasvohoitoja.

Leahlani - Trooppinen tuulahdus Havaijilta

Leahlani on yhdistelmä ylellistä ja tehokasta kosmetiikkaa Havaijilta. Kaikki Leahlanin tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä Leahlanin omalla studiolla Kauiailla. Tuotteet sisältävät ainoastaan 100 % ihoa hoitavia raaka-aineita, joista mahdollisimman moni hankitaan paikallisesti Havaijilta. Sarjan takaa löytyy kosmetologi ja kasvialkemisti Leah Klasovsky. Tarjoamme 60 min Leahlani kasvohoitoja sekä 90 min kasvo- ja vartalohoitoja.

Miten varaan ajan hemmotteluun?

  1. Varaa aika Timmassa: varaa.timma.fi/twistbe
  2. Soittamalla numeroon: +358 40 1969 604

Tutustu Twistben kosmetologeihin tiimisivullamme. Löydät hoitolan myymälämme tiloista Helsingin Kampista, osoitteesta Lapinlahdenkatu 7. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin <3

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista