0

Ostoskorisi on tyhjä

Miten ihonhoidon asiantuntija hoitaa omaa sekaihoaan?

Miten ihonhoidon asiantuntija hoitaa omaa sekaihoaan?

Meiltä kysytään usein, mitä tuotteita me Twistben perustajat ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat itse käytämme. Monelle tulee yllätyksenä, että käytämme itse ainoastaan oman valikoimamme tuotteita. Meille asia on itsestäänselvyys sillä haluamme, että voimme aidosti seistä myymiemme tuotteiden takana. Meille tuntuisi todella vieraalle ajatukselle myydä tuotteita, mistä emme itse ajattelisi, että ne ovat parhaat mahdolliset myös oman ja läheistemme ihon hoitoon. Ja olemmehan käyttäneet todella paljon aikaa ja vaivaa valikoimamme tarkkaan kuratointiin, joten miksi emme käyttäisi!

Alla olevassa podcast-jaksossa Kati Partanen, toinen perustajistamme, kertoo omista ihonhoitorutiineistaan. Katilla on melko tyypillinen sekaiho, jossa tasapainottelu epäpuhtauksien loitolla pitämisessä ohjaa tuotteiden valintaa ja rutiinia. Katin rutiini on yksinkertainen, mutta monipuolisuutta siihen tuo tuotteiden vuorottelu.

Kuuntele alta Katin vinkit, miten hän hoitaa sekaihoaan tai lue tästä blogipostauksesta Katin rutiini päivitettyjen tuotteiden kanssa:

 

Katin iltarutiini

Puhdistan meikatun ihon kaksoispuhdistuksen avulla. Esimerkiksi Flow Cosmetics Balm to Milk, jossa yhdistyy kaksoispuhdistuksen molemmat vaiheet, on vakioputsarini. Puhdistuksen viimeistelyyn käytän konjac-sientä, jonka hyödyistä voit lukea lisää tästä blogipostauksesta: Konjac-sieni - opas käyttöön ja valintaan. Toisinaan käytän Balm to Milkin tilalta BYBI Swipe Clean -puhdistusöljyä puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Öljy pyyhitään pois liinalla. Kaksoispuhdistus viimeistellään Apeironin puhdistusmaidolla tai Laponie Gel Cleanserilla. Lue lisää ihon kaksoispuhdistuksesta blogistamme. 

Meikittöminä päivinä pelkkä puhdistusmaito tai Laponien hellävarainen puhdistusgeeli riittää hyvin.

Iltarutiini jatkuu ihon kosteutuksella ja hoitotuotteilla:

Katin aamurutiini

 Lisäksi Katin viikkorutiinissa mukana:

Rakastan niin monia meidän naamioita! Todella vaikea sanoa siis vain yhtä, käytän jatkuvasti vaihdellen viikoittain syväpuhdistavaa naamiota ja tarpeen mukaan kosteuttavaa naamiota. Naamion saatan tehdä toisinaan useamman kerran viikossa, kuorinnan max. kerran viikossa.

 Katin tärpit sisäiseen ihonhoitoon:

Mitä seuraavaksi:

  1. Katso kaikki sekaihon suositustuotteet ja hyödynnä tarjous: kun ostat neljä suositustuotetta, saat -10 % alennusta.
  2. Tunnetko oman ihotyyppisi? Katso lisää ihotyyppisivuiltamme ja löydä tuotesuosituksia ihotyypin mukaan räätälöidysti. 
  3. Jos haluat oppia tunnistamaan ihosi tarpeet, tutustu Ihonhoito haltuun -verkkovalmennukseemme.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista