Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle x 3

Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle x 3

Ikääntyessään ihon tarpeet muuttuvat sillä ihon kyky tuottaa talia ja sitoa kosteutta heikkenevät. Myös kollageenin luontainen tuotanto romahtaa vaihdevuosien tienoilla ja iho ohenee merkittävästi. Nämä muutokset näkyvät iholla kuivuutena, velttoutena, kimmoisuuden vähenemisenä ja toisilla herkkyytenä. Oikein valituilla kosmetiikkatuotteilla voit kuitenkin tukea ihosi hyvinvointia merkittävästi. 

Tarkastelemme kosmetiikkatuotteiden sisältöä aina ihon tarpeet ja luonnollinen toiminta silmällä pitäen. Voimme kosmetiikalla sekä tukea että vahingoittaa ihoamme, joten sillä millaisia tuotteita valitsemme on paljon merkitystä ihomme hyvinvoinnille. Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme valinnat parhaista kosteusvoiteista ikääntyvälle iholle.

Millaisia raaka-aineita ikääntyvän ihon kosteusvoiteessa kannattaisi suosia? 

Kompensoidaksesi ihon heikentynyttä talintuotantoa suosi kosteusvoiteita, joissa on runsaasti hyviä rasvahappoja sisältäviä kasviöljyjä. Ne tekevät tuotteesta runsaan ja täyteläisen tuntuisen, mutta ennen kaikkea ihoa tehokkaasti pehmentävän, ravitsevan ja suojaavan. Kasviöljyt ja -voit sekä erilaiset vahat auttavat myös vähentämään kosteuden haihtumista iholta. 

Ikääntymismuutoksiin tutkitusti vaikuttavia raaka-aineita kosmetiikassa ovat erityisesti peptidit sekä A- ja C- vitamiini. On kuitenkin tärkeää huomata, että mitä paremmin ja varhaisemmasta vaiheesta alkaen ihoa kokonaisuudessaan hoitaa, sitä paremmin iho pitkällä aikavälillä voi. 

Jos kaipaat apua ihonhoitorutiinisi kanssa, tutustu Ihonhoito haltuun verkkovalmennukseemme tai ammattilaistemme suorittamaan Ihonhoitorutiinin analyysipalveluun

Parhaat kosteusvoiteet ikääntyvälle iholle

Monelle paras tuote ihon kosteutukseen aamuisin on kosteusvoide, sillä ne sopivat hyvin erilaisten meikkivoiteiden kanssa. Ikääntyvälle iholle tarkoitettua voidetta voi käyttää hyvin aamuin illoin. Sinulla ei siis tarvitse olla erikseen kahta erilaista kosteusvoidetta. Mikäli olet meille vielä uudempi tuttavuus suosittelemme tutustumaan myös muihin ikääntyvän ihon hoitosuosituksiimme, sillä voiteen sijaan yöksi kasvoöljy tai -balsami on monille täydellinen valinta!

Olivia Klein Vitamin Cream kosteusvoide

Ainutlaatuinen, paljon ihoa tehokkaasti hoitavia raaka-aineita sisältä kosteusvoide, joka sopii myös helpommin tukkeutuvalle iholle koostumuksensa ansiosta. 

Mm. A- ja C -vitamiinia sisältävä Vitamin Cream parantaa ihon kimmoisuutta, joustavuutta ja pehmeyttä. Luomuporkkanaöljy ja ruusunsiemenöljy tasoittavat ihonväriä ja korjaavat tehokkaasti jo syntyneitä ihovaurioita.

"Talvi-ihon pelastus! Ihanan kermainen ja paksu voide, mutta silti imeytyy ihoon hetkessä. Jättää ihon ihanan kimmoisaksi. Itsellä ei ole tukkinut ihohuokosia, eli on sopinut hieman epäpuhtauteen taipuvalle iholleni. Meikki levittyy hyvin päälle."

Evolve Multi Peptide 360 kosteusvoide

Runsas kuivaa ja ikääntyvää ihoa hellivä voide päivä- ja yökäyttöön. Voide silottaa ryppyjä, kiinteyttää ja parantaa ihon sävyä sekä kosteustasapainoa. Täydellinen kuivalle ja herkälle iholle.

"Ihanan täyteläinen koostumus, auttoi heti ihon kuivuuteen, sillä olin käyttänyt liian kevyttä voidetta ja iho kiristi. Sopii hyvin myös meikin alle!"

Saatavilla 30ml ja 60ml koossa.

Nourish London Argan Skin Renew kosteusvoide

Näkyvästi ikääntyneen ja kuivan ihon tehovoide. Sisältää kaikkea mitä ikääntyvän ihon kosteusvoiteelta voi toivoa: iholle kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ikääntymismuutoksia hidastavia peptidejä, ikääntyvää ihoa tehokkaasti hoitavia kasviuutteita ja -öljyjä sekä ihon luontaista mikrobitasapainoa vahvistavia probiootteja.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös helpommin tukkeutuvalle iholle. Erityisen herkälle iholla edellä mainittu Evolven Multi Peptide 360 voide on kuitenkin ihanteellisempi valinta. 

“Kuivan ja ikääntyneen talvi-iholle erittäin toimiva tuote. Mieto tuoksu on plussaa :)”

Kuuntele myös Kaikki ihonhoidosta podcastin jakso Vaihdevuosien ihonhoidosta:

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

BYBI Eye Plump silottava silmänympärysvoide 15ml Kiinteyttää ja vähentää ryppyjen näkymistä
27,90 €
Esse Eye Contour Cream+ 15ml Juonteisiin ja tummille silmänalusille
128,90 €
Ihonhoito haltuun verkkovalmennus Tuntuvia sekä näkyviä tuloksia ihollesi!
79,90 €
Ihonhoitorutiinin analyysi Perusteellinen kartoitus ihosi hoidosta
69,00 €

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista