0

Ostoskorisi on tyhjä

Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle x 3

Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle x 3

Kosteusvoide löytyy todennäköisesti jokaisen meidän kaapista, mutta millainen on paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle?

Ikääntyessään ihon tarpeet muuttuvat, sillä ihon kyky tuottaa talia ja sitoa kosteutta heikkenevät. Lisäksi kollageenin luontainen tuotanto laskee 25 ikävuoden jälkeen ja romahtaa vaihdevuosien tienoilla, jolloin iho ohenee merkittävästi. Nämä muutokset näkyvät iholla kuivuutena, velttoutena, kimmoisuuden vähenemisenä ja toisilla herkkyytenä.

Oikein valituilla ihonhoitotuotteilla voit kuitenkin tukea ihosi nuorekkuutta merkittävästi - paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle tukee ihon muuttuneita tarpeita ja hidastunutta uudistumista.

Me Twistbellä tarkastelemme kosmetiikkatuotteiden sisältöä aina ihon tarpeet ja luonnollinen toiminta silmällä pitäen. Voimme kosmetiikalla sekä tukea että vahingoittaa ihoamme, joten valitsemillamme tuotteilla on paljon merkitystä ihomme hyvinvoinnille. Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme parhaat kosteusvoitetärpit ikääntyvälle iholle.

Millaisia raaka-aineita ikääntyvän ihon kosteusvoiteessa kannattaisi suosia?

Ikääntyvän ihon kosteusvoiteessa tulee olla runsaasti hyviä rasvoja, kosteutta iholle sitovia raaka-aineita, kosteuden haihtumista ehkäiseviä raaka-aineita sekä kollageenin tuotantoa tehostavia raaka-aineita. Suosi voiteessa seuraavia:

  • Kylmäpuristetut kasviöljyt - Kompensoivat ihon heikentynyttä talintuotantoa ja pehmentävät, ravitsevat ja suojaavat ihoa. Kasviöljyt ja -voit sekä erilaiset vahat auttavat myös vähentämään kosteuden haihtumista iholta.
  • Peptidit sekä A-vitamiini ja C-vitamiini - Nämä juonteisiin ja ryppyihin tutkitusti vaikuttavat raaka-aineita boostaavat ikääntymisen myötä hidastuvaa kollageenin tuotantoa ja ylläpitävät ihon kimmoisuutta.
  • Hyaluronihappo - Tehokkaasti kosteutta ihoon sitova hyaluronihappo auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja siten tasoittaa juonteita ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Jos kaipaat apua ihonhoitorutiinisi kanssa, tutustu ammattilaistemme suorittamaan Ihonhoitorutiinin analyysipalveluun.

Parhaat kosteusvoiteet ikääntyvälle iholle

Kosteusvoide on monen valinta etenkin aamuiseen ihon kosteutukseen, sillä voide sopii hyvin erilaisten meikkivoiteiden alle. Ikääntyvälle iholle tarkoitettua voidetta voi käyttää hyvin aamuin illoin. Sinulla ei siis tarvitse olla erikseen kahta erilaista kosteusvoidetta. Ikääntyvälle iholle kosteusvoide kannattaakin itseasiassa korvata iltaisin kasvoöljyllä. Tästä voit lukea lisää alempaa.

Paras kosteusvoide ikääntyvälle iholle

Seuraavat laadukkaat, kaikkia ikääntyvän ihon kaipaamia raaka-aineita sisältävät kosteusvoiteet ovat ihonhoidon asiantuntijoidemme suosikkeja.

”Antipodes

Suositus 1: Antipodes Lime Caviar Collagen-Rich Firming Cream

Edistyksellisen Lime Caviar kasvovoiteen on todettu boostavan kollageenin tuotantoa ihossa huikeat 65%:ia. Se häivyttää jo syntyneitä juonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa tehokkaasti. 

"Ihana! Imeytyy iholle nopeasti ja jo lyhyen käytön jälkeen iho tuntuu uskomattoman napakalta ja sen sävy on tasoittunut!"


”Olivia Klein

Suositus 2: Olivia Klein Renew Cream kosteusvoide

A- ja C -vitamiinia sisältävä Renew Cream parantaa ihon kimmoisuutta, joustavuutta ja pehmeyttä. Luomuporkkanaöljy ja ruusunsiemenöljy tasoittavat ihonväriä ja korjaavat tehokkaasti jo syntyneitä ihovaurioita. Ainutlaatuinen, paljon ihoa tehokkaasti hoitavia raaka-aineita sisältävä kosteusvoide.

"Luottotuote! Tämä tuote poistaa pintakuivuuden ja kasvojen kiristävän tunteen tosi nopeasti. Ihanan runsas ja ravitsevan tuntuinen, kirkastaa ihon hetkessä ja imeytyy hyvin."


”NUORI

Suositus 3: NUORI The One 8-in-1 kosteusvoide

Ihoa kiinteyttävä, pehmentävä ja kosteuttava NUORI The One sisältää kaikkea mitä ikääntyvän ihon kosteusvoiteelta voi toivoa: tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, kollageenin tuotantoa tehostavia peptidejä, C-vitamiinia ja bakuchiolia sekä ihon tekstuuria parantavaa pantoneenihappoa, niasiiniamidia, keramideja ja E-vitamiinia. Sopii myös herkälle iholle.

“Todella napakoittaa ihoa. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti, mutta kosteutus riittää silti kuivalle iholleni. Lunastaa lupauksensa!"

Mitä kosteusvoiteen kanssa?

Saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset ikääntyvän ihon hoidossa suosittelemme varmistamaan myös seuraavat seikat ihonhoitorutiinissasi:

  • Hellävarainen puhdistus - Mikäli peset ihosi kiristävän ja narskuvan kuivaksi aamuin illoin ei paraskaan kosteusvoide pysty paikkaamaan tilannetta
  • Laadukas kasvovesi - Oikeinvalittu kasvovesi nostaa ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle ja on ihon kosteutuksen ensimmäisen vaihe - ei siis puhdistuksen viimeistelijä!
  • Kasvoöljy tai balsami yöksi - Kosteusvoiteen sijaan suosittelemme yökäyttöön voidetta tehokkaammin ihoa pehmentävää ja kosteuden haihtumista ehkäisevää öljyä tai balsamia. Yhdessä kasvoveden kanssa tämä muutos tulee mullistamaan sen miltä ihosi aamuisin tuntuu!

Kuuntele myös Kaikki ihonhoidosta podcastin jakso Vaihdevuosien ihonhoidosta:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista