Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

Laadukasta kosmetiikkaa sopivaan hintaan

TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa. Saat meiltä asiantuntevan palvelun lisäksi kaikki tarvitsemasi tuotteet ihonhoitoon: kosmetiikkaa, ihonhoidon ruokia ja ravintolisiä, meikkejä, kodinhoidontuotteita sekä ihonhoidon kirjallisuutta. Valikoimassamme on tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille.


Olemme erikoistuneet myymään korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat turvallisia, eivätkä sisällä haitallisia kehoa kuormittavia kemikaaleja. Tuotteemme ovat aidosti hoitavia ja kehollesi hyvää tekeviä. Suuri osa tuotteista on luomua, luonnollisista aineista tehtyjä tai villeinä kasvaneista raaka-aineista valmistettuja.

Tutustu kriteereihimme tästä


Tutustu tästä asiakaspalautteisiimme

TwistBen tarina


TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin, elämäntyylin ja intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: laadukkaita, toimivia, turvallisia, ekologisia, eettisiä ja reilun hintaisia tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

lue koko tarina tästä

Tarvitsetko apua tuotteiden valinnassa?