Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!


TwistBen tarina


TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin, elämäntyylin ja intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia, eettisiä ja raikkaita tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

Idea TwistBe:sta syntyi kun Veera, yksi perustajistamme, tutustui “puhtaampiin kosmetiikkatuotteisiin” ystävänsä kautta. Kun alunperin kuulimme tällaisista tuotteista, niin emme oikein ymmärtäneet, mitä nämä puhtaammat tuotteet olivat. Eikö kaikki kosmetiikka ole hyväksi meille? Eikös kosmetiikkaa valmisteta, jotta näyttäisimme kauniilta ja säteileviltä - kuinka sellaiset tuotteet voisivat olla vaarallisia terveydellemme? Eivätkö säännökset, lait, valmistajat, apteekit ja kaupat suojele kuluttajaa, jotta markkinoilla olisi vain hyviä tuotteita?

Parhaat tuotteet juuri sinun ihollesi?

Selvitystyötä tehtyään Veera päätti, että oli aika vaihtaa “puhtaampiin” kosmetiikkatuotteisiin. Se todellakin vaikutti kaikin puolin parhaalta vaihtoehdolta. Tällaiset tuotteet vaikuttivat terveellisemmiltä sekä turvallisemmilta. Veera päätti tilata tuotteita luonnolliseen kosmetiikkaan erikoistuneista verkkokaupoista. Pettymyksekseen hän totesi, että tuotteiden ainesosalistat eivät kuitenkaan olleet sitä, mitä hänelle oli netissä mainostettu. Tuntui ihmeelliseltä, että luomutuotteessa olikin vain 10% luomuainesosia tai “all natural” -tuotteessa olikin synteettisiä hajusteita. Hyvälaatuisten, toimivien ja aidosti puhtaiden tuotteiden löytäminen kesti todella kauan.

Veeralle selvisi hyvin pian, että löytääkseen hyvät ja aidosti puhtaat tuotteet hänen oli luettava joka ikisen tuotteen ainesosalista läpi. Tämä vaikutti ainoalta keinolta saada selville, olivatko tuotteet oikeasti sitä, mitä niiden markkinointiväittämissä luvattiin. Pian Veera huomasi, että tähän kaikkeen meni todella paljon aikaa. Hyviä tuotteita löytyi sieltä täältä. Ihmisillä ei voi olla tähän aikaa! Vai onko? Miksi ei ole paikkaa, jossa myytäisiin vain hyvistä ja toimivista raaka-aineista tehtyjä tuotteita?

"Tulisi olla paikka, mistä voisi ostaa juuri niitä tuotteita, jotka näyttävät kivoilta ja tuoksuvat hyvälle, ilman, että tarvitsee huolehtia, onko niiden sisältö edes toimiva, aidosti hoitava, turvallinen tai hyväksi keholle ja maksanko oikeasti tuotteen sisällöstä, enkä pelkästään brändäyksestä."

Tästä syntyi idea TwistBe:lle. Paikasta, jossa kaikki olisi “The Way It’s Supposed To Be”.

Ihonhoitoon kuuluu muutakin kuin kosmetiikkatuotteet

Ryhtyessämme luomaan TwistBe:tä valveuduimme matkan varrella siihen, että kauneus ja hyvinvointi eivät ole riippuvaisia ainoastaan siitä, mitä tuotteita iholle laitamme. Myös ravinto, uni, stressi ja elintavat vaikuttavat siihen, miten kehomme toimii, miltä näytämme ja miten voimme. Opimme ymmärtämään, että hyvinvointi onkin itseasiassa todella kokonaisvaltainen kokonaisuus. Monen asian yhteispeli. Tästä syystä päätimme, että TwistBe:n valikoimaan kuuluu kaikki oleelleelliset tuotteet, joka liittyvät kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

Halusimme todellakin tarjota paikan, josta saisi parhaat tuotteet ihonhoitoon, oikealla hinnalla ja aidosti hoitavilla raaka-aineilla. Miten teimme tämän? Päätimme opiskella kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa brittiläisessä Formula Botanicassa, joka on alansa johtava akkreditoitu onlineoppimisen koulu. Tämän lisäksi haastattelimme tuotteiden valmistajia, tutustuimme tuotteiden valmistukseen ja perehdyimme tieteellisiin tutkimuksiin. Koulun opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa sparrailemme tänäkin päivänä raaka-aineista, kosmetiikka-alalla pinnalle nousevista trendeistä ja kosmetiikan valmistuksen kiemuroista. Päivitämme jatkuvasti kriittisesti tarkastellen toimialatietämystämme.


TwistBe on luotu sinun ihosi hyvinvointi silmällä pitäen

Jos SINÄ olet kiinnostunut puhtaista, raikkaista, kauniista ja rehellisistä tuotteista, jotka todella toimivat, on TwistBe tehty juuri sinua varten! Me haluamme tehdä SINUN elämästäsi helpomman, hyvinvoivan ja terveellisemmän. Voit shoppailla TwistBe verkkokaupassa sekä myymälässä hyvällä omallatunnolla. Selvitystyö tuotteiden taustoista on tehty puolestasi. Olemme lukeneet tuotteiden ainesosalistat ja valinneet vain parhaat tuotteet valikoimiimme. Ollaksemme tuotteiden alkuperästä ja valmistustavoista aivan varmoja olemme käyneet tutustumassa toimittajiemme tiloihin ympäri maailmaa. Voit lukea visiiteistämme blogistamme. Blogista löydät myös vinkkejä, reseptejä ja ohjeita kauneudenhoitoon sekä muuta luettavaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Toivomme, että TwistBe on sinulle hyödyllinen pysäkki matkalla vaikuttavampaan ihonhoitoon ja terveeseen ihoon!

Rakkaudella,

Veera, Susanna, Kati

Tutustu tuotevalikoimaamme tästä.