Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).


MIKSI VALITA TWISTBE?


TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin, elämäntyylin ja intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: puhtaita, rehellisiä, kauniita, toimivia, eettisiä ja raikkaita tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

Idea TwistBe:sta syntyi kun Veera, yksi perustajistamme, tutustui “puhtaampiin kosmetiikkatuotteisiin” ystävänsä kautta. Kun alunperin kuulimme tällaisista tuotteista, niin emme oikein ymmärtäneet, mitä nämä puhtaammat tuotteet olivat. Eikö kaikki kosmetiikka ole hyväksi meille? Eikös kosmetiikkaa valmisteta, jotta näyttäisimme kauniilta ja säteileviltä - kuinka sellaiset tuotteet voisivat olla vaarallisia terveydellemme? Eivätkö säännökset, lait, valmistajat, apteekit ja kaupat suojele kuluttajaa, jotta markkinoilla olisi vain hyviä tuotteita?  

“Ainesosat ovat tuote!”

Selvitystyötä tehtyään Veera päätti, että oli aika vaihtaa “puhtaampiin” kosmetiikkatuotteisiin. Se todellakin vaikutti kaikin puolin parhaalta vaihtoehdolta. Tällaiset tuotteet vaikuttivat terveellisemmiltä sekä turvallisemmilta. Veera päätti tilata tuotteita luonnolliseen kosmetiikkaan erikoistuneista verkkokaupoista. Pettymyksekseen hän totesi, että tuotteiden ainesosalistat eivät kuitenkaan olleet sitä, mitä hänelle oli netissä mainostettu. Tuntui ihmeelliseltä, että luomutuotteessa olikin vain 10% luomuainesosia tai “all natural” -tuotteessa olikin synteettisiä hajusteita. Hyvälaatuisten, toimivien ja aidosti puhtaiden tuotteiden löytäminen kesti todella kauan.

Veeralle selvisi hyvin pian, että löytääkseen hyvät ja aidosti puhtaat tuotteet hänen oli luettava joka ikisen tuotteen ainesosalista läpi. Tämä vaikutti ainoalta keinolta saada selville, olivatko tuotteet oikeasti sitä, mitä niiden markkinointiväittämissä luvattiin. Pian Veera huomasi, että tähän kaikkeen meni todella paljon aikaa. Hyviä tuotteita löytyi sieltä täältä. “Ihmisillä ei voi olla tähän aikaa! Vai onko? Miksi ei ole paikkaa, jossa myytäisiin vain hyvistä ja toimivista raaka-aineista tehtyjä tuotteita?

Tulisi olla paikka, mistä voisi ostaa juuri niitä tuotteita, jotka näyttävät kivoilta ja tuoksuvat hyvälle, ilman, että tarvitsee huolehtia, onko niiden sisältö edes toimiva, aidosti hoitava, turvallinen tai hyväksi keholle.” Tästä syntyi idea TwistBe:lle. Paikasta, jossa kaikki olisi “The Way It’s Supposed To Be”.

Ryhtyessämme luomaan TwistBe:tä valveuduimme matkan varrella siihen, että kauneus ja hyvinvointi eivät ole riippuvaisia ainoastaan siitä, mitä tuotteita iholle laitamme. Myös ravinto, uni, stressi ja elintavat vaikuttavat siihen, miten kehomme toimii, miltä näytämme ja miten voimme. Opimme ymmärtämään, että hyvinvointi onkin itseasiassa todella kokonaisvaltainen kokonaisuus. Monen asian yhteispeli. Haastoimme yhteistyökumppaneitamme, perehdyimme tieteellisiin tutkimuksiin ja opiskelimme kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa brittiläisessä Formula Botanicassa, joka on alansa johtava akkreditoitu onlineoppimisen koulu. Koulun opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa sparrailemme tänäkin päivänä raaka-aineista, kosmetiikka-alalla pinnalle nousevista trendeistä ja kosmetiikan valmistuksen kiemuroista. Päivitämme jatkuvasti kriittisesti tarkastellen toimialatietämystämme. 


Kun aloimme kiinnittää huomiota käyttämäämme kosmetiikkaan, aloimme myös olla enemmän tietoisia kaikesta muustakin kulutuksesta ympärillämme: ruoan laadusta, vaatteiden eettisyydestä ja kulutuksen vaikutuksesta ympäristöön. “Puhtaampi” elämäntapa oli todella mukaansatempaavaa. Huomasimme saman asian myös muiden ihmisten kanssa keskustellessamme.

Näin päätimmekin luoda paikan, josta voit saada ihan kaiken mitä voit tarvita kun olet kiinnostunut puhtaammasta, eettisemmästä ja terveellisemmästä elämästä. Erinomaisia eettisesti valmistettuja tuotteita, jotka on tehty toimivista ja puhtaista raaka-aineista. Ryhdyimme myös verkostoitumaan palveluntarjoajien kanssa, jotka omalta osaltaan vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen. Mukaan konseptiimme lähti ravintoterapeutteja, urheiluvalmentajia, kampaajia, raakaruokakahviloita sekä ekokosmetologeja muutamia mainitaksemme. Mukaan valitut palveluntarjoajat ovat todella hyviä omalla osa-alueellaan ja he jakavat samat arvot TwistBe:n kanssa. He myös ymmärtävät, että heidän oma erikoisosa-alue on yksi osa isompaa kokonaisuutta ja että hyvinvointi koostuu hyvin monesta palasesta. 

Kun TwistBe vihdoin virallisesti perustettiin 2015 alussa muutaman vuoden suunnittelun ja tutkimustyön jälkeen aloimme käydä erilaisissa tapahtumissa esittelemässä yritysideaamme ja TwistBe:n toimintaa. Erinäisten sattumien kautta meiltä pyydettiin luentoja ja tapahtumia myös yrityspuolelle. Tunnistimme helposti yritysmaailmaan haasteet ja päätimme tuoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ajattelua myös yrityksiin ja näin ollen parantaa ihmisten työssä jaksamista ja hyvinvointia. Tänä päivänä TwistBe tarjoaa siis myös yrityksille tuotelahjoja sekä tapahtumia, kuten työhyvinvointipäivä, luentoja sekä virkistyspäiviä. TwistBe:n kautta voi tilata yrityksiin myös mm. työhyvinvointia tukevia ruokatarjottavia ja työergonomialuentoja.

Jos SINÄ olet kiinnostunut puhtaista, raikkaista, kauniista ja rehellisistä tuotteista, jotka todella toimivat, on TwistBe tehty juuri sinua varten! Me haluamme tehdä SINUN elämästäsi helpomman, hyvinvoivan ja terveellisemmän. Voit shoppailla TwistBe verkkokaupassa hyvällä omallatunnolla. Selvitystyö tuotteiden taustoista on tehty puolestasi. Ollaksemme tuotteiden alkuperästä ja valmistustavoista aivan varmoja olemme käyneet tutustumassa toimittajiemme tiloihin ympäri maailmaa. Voit lukea visiiteistämme blogistamme. Blogista löydät myös vinkkejä, reseptejä ja ohjeita kauneudenhoitoon sekä muuta luettavaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Toivomme, että TwistBe on sinulle hyödyllinen pysäkki matkalla puhtaampaan ja terveempään elämään!

Rakkaudella,

Veera, Susanna, Kati