0

Ostoskorisi on tyhjä

Luonnonkosmetiikka Twistbeltä - parhaat tuotteet ja vinkit ihosi hoitoon!

Luonnonkosmetiikka

Tältä sivulta löydät seuraavat tiedot, klikkaa nimestä haluamaasi kohtaan tai lue koko sivu 🥰

💜 Luonnonkosmetiikka - mitä se on?

💜 Luonnonkosmetiikka verkkokauppa - Twistbeltä saat parhaan hintalaatu-suhteen tuotteet!

💜 Suomalainen luonnonkosmetiikka - nämä merkit saat meiltä

💜 Etsityimpiä luonnonkosmetiikkatuotteita

💜 Paras luonnonkosmetiikka blogi


Luonnonkosmetiikka - mitä se on?

Luonnonkosmetiikka on määritelmä tuotteille, joissa on käytetty pääasiassa luonnollisia ainesosia. Luonnonkosmetiikassa pyritään välttämään synteettisiä kemikaaleja, kuten parabeeneja, silikoneja ja muita luontoa kuormittavia raaka-aineita sekä raaka-aineita, jotka eivät hajoa luonnossa.

Luonnonkosmetiikan yleistyttyä on alalla alkanut esiintyä valitettavan paljon viherpesua, sillä laissa sitovaa määritelmää luonnonkosmetiikalle ei ole.

Jos haluat välttyä tältä lue sivua eteenpäin ja selvitä mitä me teemme Twistbellä taataksemme, että valikoimastamme ei löydy viherpestyjä tuotteita.

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit

Luonnonkosmetiikassa käytetään liutaa erilaisia sertifikaatteja, joiden määritelmät vaihtelevat riippuen sertifikaatista. Kuluttajana voikin olla todella vaikea vertailla eri kriteerejä keskenään, sillä niissä voi olla isoakin vaihtelua.

Luonnonkosmetiikan sertifikaatteja voidaankin kuitenkin pitää enemminkin minimistandardit kuin laatutakuuna, sillä ne eivät kerro esimerkiksi:

 • Sisältääkö tuote jotain ihoa kuormittavaa
 • Onko tuotteessa käytetty riittävä määrä vaikuttavia aineita
 • Onko tuotteella hyvä hintalaatu-suhde
 • Onko tuote itsessään hyvä tai laadukas
 • Onko tuote sopiva sinun ihollesi ja ihosi tarpeisiin

Luonnonkosmetiikka verkkokauppa - Twistbeltä saat parhaan hintalaatu-suhteen tuotteet!

Twistben

Luonnonkosmetiikkaa netistä saa tänä päivänä monista eri kaupoista ja luonnonkosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja onkin netti pullollaan.

Me Twistbellä olemme ylpeästi Suomen ensimmäinen kosmetiikka-alan Avainlippu-merkitty verkkokauppa ja 100% suomalaisomisteinen, jossa me yrittäjät sekä ihonhoidon asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler työskentelemme itse päivittäin yhdessä mahtavan tiimin kesken.

Verkkokauppavarastomme sijaitsee Vantaalla, josta toimitamme verkkokauppamme tilaukset super nopeilla toimituksilla 1-3 päivässä!

Ihonhoidon

Suomalainen kosmetiikka verkkokauppa

Verkkokaupassamme on myös saatavilla ihonhoidon digiklinikan palvelut kuten ihotyyppianalyysi ja iho-ongelmien hoito sisäisesti konsultaatio, joissa autamme sinua iho-ongelmien hoidossa ja ihonhoitorutiinin päivityksessä.

Lisäksi löydät meiltä maailman ensimmäisen ihonhoidon verkkovalmennuksen (jota olimme pitchaamassa Leijonan Luolassa!) sekä muut suositut ihonhoidon verkkovalmennukset.


Mietitkö miten testata luonnonkosmetiikkaa ennen verkkokaupasta ostoa?

Twistbe

Luonnonkosmetiikka verkkokaupan lisäksi meillä on myös myymälä, jonka yhteydessä palvelee hoitola. Siellä työskentelevät kaikki ihonhoidon asiantuntijamme, jotka vastaavat kysymyksiisi verkkokauppamme chatissä, puhelimessa, sähköpostitse sekä eri some kanavissamme.

Kysy siis rohkeasti onlinessa apua eri kanavissamme tai tule piipahtamaan myymälällämme - missiomme on mullistaa se miltä ihosi näyttää!

Myymälässä pääset testaamaan eri luonnonkosmetiikkatuotteita sekä voimme antaa tuotteista sinulle näytteitä veloituksetta mukaan.

Miksi sinun kannattaa ostaa luonnonkosmetiikkaa Twistbe verkkokaupasta?

Jos haluat välttää hutiostoksia sekä viherpesua löytää helposti omalle ihollesi sopivat tuotteet ja ostaa luonnonkosmetiikkaa parhaalla hintalaatu-suhteella, Twistbe on sinun verkkokauppa!

Meillä kannattaa myös asioida kun haluat, että ihonhoidon asiantuntija tekee tutkimis-, testaus-ja vertailutyön sekä INCIen tarkistuksen puolestasi, jotta voit olla varma ostavasi vain hyviä tuotteita!

Tiedostimme Twistbellä jo yli 10 vuotta sitten ongelmallisuuden, että kaikki luonnonkosmetiikka ei välttämättä ole laadukasta, hintansa arvoista, aidosti ihoa hoitavaa - tai edes oikeasti luonnollista.

Tästä syystä meidän luonnonkosmetiikka verkkokauppaan ja myymälään tuotteet on valittu tiukkojen kriteerien avulla sekä tarkan tuotetestauksen jälkeen. Näin voimme varmistaa, että tuotteet ovat suosituksemme arvoisia.

Ihonhoidon asiantuntijamme ovat:

 • Tarkistaneet jokaisen tuotteen INCI-listan (ainesosaluettelon) etteivät ne sisällä mitään ihoa, kehoa tai ympäristöä kuormittavaa
 • Testanneet tuotteen ja pakkauksen toimivuuden sekä sopivuuden eri ihotyypeille
 • Perehtyneet valmistajaan ja tarkistaneet heidän taustat
 • Tutkineet, että tuotteessa on varmasti kunnon pitoisuudet markkinoituja raaka-aineita
 • Varmistaneet, että tuotteen hintalaatu-suhde on kohdillaan

Olemme panostaneet verkkokaupassamme luonnonkosmetiikan laatuun määrän sijasta. Löydät valikoimastamme reilu 1000 tuotetta: parhaat ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet, meikit sekä vartalonhoitotuotteita ja ravintolisiä.

Kanta-asiakas

Tutustu mm. seuraaviin asiakkaitamme kiinnostaviin kategorioihin:

Jos ostat luonnonkosmetiikkaa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua kanta-asiakasohjelmaamme!

Sen myötä saat edun jokaiseen tilaukseesi heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien! Lue lisää luonnonkosmetiikan palkitsevimmasta kanta-asiakasohjelmasta täältä ja katso mikä SINUN ensimmäinen etusi on!

Suomalainen luonnonkosmetiikka - nämä merkit saat meiltä

Tänä päivänä on mahtavaa kun markkinoilla alkaa olemaan todella paljon suomalaista luonnonkosmetiikkaa! Kotimainen luonnonkosmetiikka on parhaimmillaan erinomainen vientituote sekä hieno tapa luoda työpaikkoja Suomeen.

Tiesitkö, että jos jokainen suomalainen sijoittaisi kuukausittain 10 euroa lisää suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuodessa 10 000 työpaikkaa?

Löydät meidän luonnonkosmetiikka verkkokaupan valikoimista seuraavat suomalaiset luonnonkosmetiikkamerkit:

Sekä seuraavat sarjat, jossa on taustalla suomalainen valmistaja tai osa yrityksen toiminnasta on Suomessa:

 • NUORI- sarjalla on suomalainen perustaja
 • Olivia Klein - tuotemassa valmistetaan Yhdysvalloissa, kaikki muu toiminta Suomessa
 • Rimita Green - osa tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa Euroopassa

Voit lukea lisää tuotekriteereistämme täältä.

Etsityimpiä luonnonkosmetiikkatuotteita

Alta voit löytää muutamia etsityimpiä luonnonkosmetiikan tuotteita. Muistathan, että blogikirjoitus, suosittelu tai se että joku tuote on hypetetty, ei automaattisesti kerro sitä, että tuote on hyvä juuri sinun ihollesi.

Voit aina kysyä apua tuotteiden valintaan verkkokaupan chatissä sivun oikeasta alareunasta, sähköpostilla, puhelimitse, somekanavissamme tai myymälällämme - autamme sinua mielellämme kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa.

Luonnonkosmetiikka shampoo

Luonnonkosmetiikka

Löydät meiltä useita erilaisia luonnonkosmetiikan shampoita. Valikoimamme shampoot ovat kaikki biohajoavia, silikonittomia sekä sulfaatittomia tai sisältävät vain mietoja ihoystävällisiä sulfaatteja.

Tämä ei valitettavasti ole itsestäänselvää luonnonkosmetiikka shampoiden joukossa, sillä osa luonnonkosmetiikan sertifikaateista sallii tuotteissa käytettävän vahvoja synteettisiä sulfaatteja. Shampoissa näkyy myös paljon viherpesua.

Klikkaa shampoo-sivuillemme löytääksesi muun muassa seuraavat asiakkaidemme suosikit: paras shampoo rasvoittuvalle hiukselle, paras hopeashampoo, paras shampoo kuiville hiuksille sekä paras tuuheuttava shampoo.


Luonnonkosmetiikka meikkivoide

Luonnonkosmetiikka

Kun valitset laadukkaan luonnonkosmetiikan meikkivoiteen teet palveluksen ihollesi, kehollesi sekä luonnolle. Tällainen meikkivoide hoitaa ihoasi päivän mittaan eikä aiheuta iho-ongelmia tai kuormitusta luontoon.

Kaikkien aikojen paras luonnonkosmetiikka meikkivoide on mielestämme tämä kun arvioidaan ihon hoitavuutta, meikkauksen lopputulosta, sopivuutta eri ihotyypeille ja iho-ongelmien kanssa sekä meikin kestävyyttä.

Suurin osa luonnonkosmetiikan meikkivoiteista on myös parempia vaihtoehtoja raskauden aikana, imettäessä sekä pikkulapsiarjessa. Lue lisää aiheesta turvallinen kosmetiikka raskausaikana.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteen lisäksi asiakkaamme haluavat yleensä ostaa myös seuraavat tuotteet:

 • Paras luonnonkosmetiikka luomiväri - katso kaikki luomivärimme täältä
 • Paras luonnonkosmetiikka ripsiväri - katso kaikki ripsivärimme täältä

Muut valikoimamme luonnonkosmetiikka meikit löydät täältä kuten meikkipohjat, highlighterit sekä aurinkopuuterit ja contouring tuotteet.

Luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Tiesitkö, että Twistbe luonnonkosmetiikka joulukalenteri on eniten viiden tähden arvosteluja saanut kosmetiikkakalenteri? Olemme toteuttaneet kalenterin jo useita vuosia ja joka vuosi kehitämme kalenteria asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lue lisää Suomen halutuimmasta luonnonkosmetiikka joulukalenterista täältä ja varmista uusimman kalenterin myyntiaika.

Luonnonkosmetiikka deodorantti

Moni aloittaa luonnonkosmetiikkaan siirtymisen deodorantista. Luonnonkosmetiikan deodoranteissa on helposti ongelmana ruokasoodan suuri pitoisuus, joka aiheuttaa monelle ihoreaktioita. Luonnonkosmetiikan deodoranteissa näkee myös paljon viherpesua.

Löydät kaikki ihonhoidon asiantuntijoidemme hyväksymät luonnonkosmetiikka deodorantit täältä. Tällä hetkellä valikoimamme suosituin deodorantti on tämä.

Luonnonkosmetiikka aurinkovoide

Luonnonkosmetiikka

Aurinkovoiteeksi on erittäin tärkeää valita laadukas luonnonkosmetiikan aurinkovoide, joka ei sisällä lainkaan kemiallisia UV-filttereitä. Ihotautilääkärit suosittelevat fysikaalisia luonnonkosmetiikan aurinkorasvoja ainoaksi oikeaksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi muun muassa lapsille, raskauden aikana sekä ihosyöpäpotilaille.

Aurinkovoiteissa näkyy myös paljon viherpesua eikä valitettavasti ostopaikka (esim apteekki) ole tae laadulle tai tuotteen “puhtaudelle” (=sisältääkö tuote ihoa, kehoa tai luontoa kuormittavia raaka-aineita). Siksi luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa ostaessa tulee olla tarkkana.

Lisää luonnonkosmetikka aurinkovoide -aiheesta sekä ihonhoidosta ja auringon otosta voit lukea blogistamme.

Valikoimamme luonnonkosmetiikka aurinkosuojat, löydät vartalolle täältä ja kasvoille täältä.

Paras luonnonkosmetiikka blogi

Löydät sivuiltamme myös kattavan luonnonkosmetiikka blogin, jonka kaikki kirjoitukset ovat ihonhoidon asiantuntijoidemme kirjoittamia.

Kaikkia blogiartikkeleitamme ohjaa sama ajatus kuin Twistbe ihonhoitoideologiassa: tarkastelmme aiheita kokonaisvaltaisen ihonhoidon näkökulmasta sekä juurisyyt ja syy-seuraussuhde huomioiden.

Huomioimme siis ihonhoidossa ja kirjoittamissamme blogeissa luonnonkosmetiikan lisäksi myös elintavat kuten unen, ruokavalion sekä stressin ja kuormituksen välisen suhteen.

Luonnonkosmetiikka blogiartikkeleissamme käsittelemme aiheita luonnonkosmetiikan raaka-aineista iho-ongelmien hoitamiseen. Moni blogimme lukija onkin saanut paljon konkreettisia vinkkejä ihonsa hoitoon ja onnistunut mullistamaan ihonsa hoidon täysin blogimme avulla.

Iho

Jos olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta sekä ihonhoidosta, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan myös Iho jota rakastat -tietokirjaamme.

Iho jota rakastat -tietokirjamme käsittelee luonnonkosmetiikkaa, kosmetiikan shoppailua sekä ihonhoitoa!


Luonnonkosmetiikka blogin sekä tietokirjan lisäksi olemme myös julkaisseet Suomen ensimmäisen ihonhoidon podcastin, joka on Suomen suosituin ihonhoidon podcast! Käsittelemme podcastissämme kaikkia näitä samoja aiheita: luonnonkosmetiikkaa, kosmetiikan ostamista, ihonhoitoa sekä elintapojen vaikutusta ihomme kuntoon.

Mitä seuraavaksi?

 1. Tutustu ihotyyppikohtaisiin tuotesuosituksiimme ja löydät uudet suosikkisi!
 2. Kysy apua ihonhoidon asiantuntijalta sivun alareunasta löytyvän chatin kautta
 3. Haluatko, että asiantuntijalle käy ihosi tilanteen ja käyttämäsi tuotteet ajan kanssa läpi antaen täsmäsuositukset juuri sinun ihollesi? Tutustu ihotyyppiananalyysiin!
 4. Piipahda Helsingin myymälällässämme Kampissa jos haluat henkilökohtaista apua tai testata tuotteita livenä!