Kuivat kädet? Tässä apu!

02. 01. 2019

Kuivat kädet? Tässä apu!

Näin talvella monet kärsivät kuivasta käsien ihosta, joka voi pahentua ihon halkeiluun ja tulehdukseen asti. Atoopikolle tämä voi olla ympärivuotinen rasite. Mistä apua ja ennaltaehkäisyä?

Käsien voidepesu!

Kuivien käsien kanssa kamppailevia suosittelemme vaihtamaan käsisaippuan (ja tarvittaessa myös vartalon pesutuotteen) voidepesuun. Tällä simppelillä muutoksella voit parantaa käsien ihon kuntoa merkittävästi ja vähentää pesutuotteiden iholle tuomaa kuormitusta tinkimättä hygieniasta. Tämä on yksi merkittävin keino parantaa kuivan ihon vointia.

Yksi ehdottomasti parhaimmista tuotteista käsien voidepesuun on Olivia Kleinin Cream Wash. Se on hellävarainen, suojaava ja yksinkertainen puhdistusvoide, joka sopii loistavasti myös atoopikoille ja hajusteallergikoille. Suosittelemme kokeilemaan, monet asiakkaamme ovat saaneet tästä merkittävän ja nopean avun ekseemaan hoitoon ja hallintaan.


Ylläpitoa ja suojaa voiteilla

Käsien hyvinvointia voi tietenkin edistää myös ihoa aidosti ravitsevalla käsivoiteella. Yötä vasten käsiin voi levittää tuhdin ravitsevan voiteen kun taas päiväkäytössä kevyt, nopeasti imeytyvä voide auttaa korjaamaan käsien pesun sekä kuivan ja kylmän ilman aiheuttamalta kosteushukalta. Asiakkaidemme suosikki päiväkäyttöön on Apeironin salamannopeasti imeytyvä, mutta tehokkaasti hoitava käsivoide ja yökäyttöön Akamutin tuhti ja käsiä tehokkaasti pehmittävä täysin vedetön voide.


Iho auki tai haavoilla?

Mikäli ihosi on kuivuudesta auki haavoilla tai hyvin ärtynyt suosittelemme ottamaan käyttöön Antipodesin Saviour Skin Balmin, joka sisältää ravitsevien öljyjen ja uutteiden lisäksi ihon paranemista nopeuttavaa pantenolia sekä antibakteerista teepuuta. Se on luonnonkosmetiikan vastine Bepanthenille.


Suojaa sisältäpäin

Atopian oireita voi myös lieventää tukemalla vatsan ja suoliston hyvinvointia laadukkailla maitohappobakteereilla sekä nauttimalla hyviä rasvoja.

Kuljeta mukana omaa ihoystävällistä saippuaa

Yleisien tilojen käsisaippuat ovat tyypillisesti hyvin peseviä ja voivat jopa yhdellä käyttökerralla horjuttaa käsien kuntoa kuivan ihon kanssa kamppailevalla. Voit ottaa pienessä purkissa Olivia Kleinin Cream Washia mukaasi tai hyödyntää näitä Dr. Bronner'sin käteviä nestesaippuoita pikkupullossa.

Ja vielä bestsellerimme kuiville jaloille...

Ihastu myös näihin kuivien jalkojen pelastajiimme. Apeiron on loihtinut niinikään jaloillekin nopeasti imeytyvän, ravitsevan ja viilentävän jalkavoiteen ja tuhdimpi versio löytyy kotimaiselta Flow kosmetiikalta.


Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia
Neurosonic hoito - keino parantaa palau...

17. 07. 2020

Suomalaisesta Neurosonic innovaatiosta saa apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin!

Tervetuloa kokeilemaan TwistBen hoitolal...

Lue lisää
7 tapaa vähentää selluliittia
7 tapaa vähentää selluliittia

15. 07. 2020

Selluliitti ei lähde muutamassa viikossa; tilanteen paranemiseen voidaan tarvita jopa vuosia.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä kun hyviä asioita ja toimintamalleja lisää arkeen pikkuhiljaa,...

Lue lisää
Meikki ja aurinkosuojat
Meikki ja aurinkosuojat

08. 07. 2020

Meiltä kysytään varsinkin kesäaikaan paljon sitä, miten parhaiten yhdistää meikki ja aurinkosuojatuotteet.

Valikoimissamme näitä on monia, ja joissa erityisen...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi