Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon ravintolisät » Tutustu kaikkiin ihonhoidon ravintolisiimme »

Arctic Warriors SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri, 500 ml


Hinta
64.90
+ toimituskulut
Sis. alv 14%

Määrä
kpl

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri jättipullossa on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat lisää elinvoimaa. SINNI ruusunjuuri-yrttishotti on antioksidanttinen kehon ruostesuoja hapetustressiä vastaan. Se auttaa suojaamaan ihoasi ennenaikaisen vanhenemisn muutoksilta ja vähentämään kehossa mahdollisesti piilevää hiljaista tulehdusta. Ruusunjuuri antaa hyvää lisätukea stressinsietoon, sillä adaptogeenisena kasvina sen lukuisat fytokemikaalit auttavat tasapainottamaan stressihormoneja tuottavien elinten toimintaa. Väsyneessä kehossa vaikutus on piristävä, yliaktiivisessa rauhoittava. Ruusunjuuri ei ole stimulantti, jolla voisit aiheuttaa itsellesi vahingossa ylivierystilan.

SINNI yrttishotti on buustattu nokkosella, joka on meillä TwistBe:llä listattu yhdeksi parhaaksi sisäisen ihonhoidon yrtiksi. Nokkonen sisältää mm. runsaasti bioaktiivisessa muodossa olevaa C –vitamiinia, joka stimuloi voimakkaammin kollageenin tuotantoa kuin yleisesti C –vitamiinivalmisteissa käytetty askorbiinihappo. Nokkonen sisältää myös runsaasti rautaa, kalsiumia, piitä, lehtivihreää ja aminohappoja. Kansanperinteessä nokkonen tunnetaan verta puhdistavana ja vahvistavana rohtona, joka on ollut apu lähes kaikkiin vaivoihin.

SINNI on täysin vegaaninen ja voidaan nauttia sellaisenaan tai juoman/smoothien joukossa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tuotteen nestemäinen muoto takaa yrttien sisältämien tärkeiden ravintoaineiden hyvän imeytymisen.

Kasviglyseroli on puhdas luonnontuote, jonka avulla kasveista saadaan hyödynnettyä sekä rasva- että vesiliukoiset vaikuttavat aineet.


Ota SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri avuksesi esimerkiksi kun
- tunnet olosi nuutuneeksi ja uupuneeksi tai stressaantuneeksi
- kärsit uniongelmista
- teet keskittymistä vaativaa työtä
- kaipaat lisää seksuaalista vireyttä
- tarvitset apua fyysiseen (urheilu)suoritukseen ja siitä palautumiseen

Kasviglyseroli on puhdas luonnontuote, jonka avulla kasveista saadaan hyödynnettyä sekä rasva- että vesiliukoiset vaikuttavat aineet. Miellyttävän makuinen geeli voidaan nauttia sellaisenaan tai esimerkiksi smoothien seassa.

MITEN ARCTIC WARRIORS SINNI YRTTIELIKSIIRI VALMISTETAAN?

Lapissa pientilalla kasvanut ruusujuuren juuri pestään ensin neljä kertaa käsin, jotteivät sen herkät juuret vahingoitu ja vesi vie heti juuren alla olevia tehoaineita. Kolme ensimmäistä pesua tehdään kristallinkirkkaalla järvivedellä veden säästämiseksi ja viimeinen pesu Narkauksen kraanavedellä. Nokkonen on kasvanut lappilaisen pienviljelijän pellolla, jolta Arctic Warriors hankkii sen valmiiksi pilkottuna. Kasvit valmistellaan ja SINNI valmistetaan ja pullotetaan Arctic Warriorsin tilalla Narkauksessa.

INCI
Ruusujuuri, nokkonen, kasviglyseroli

KÄYTTÖOHJE
1-2 tl päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Gluteeniton
Kyllä

Maidoton
Kyllä

Munaton
Kyllä

Pähkinätön
Kyllä

Ravintolisän tyyppi
Antioksidantit, Fytoravinteet, Mineraalit, Uutteet, Vitamiinit, Yrtit

Vegaaninen
Vegaaninen

Valmistusmaa
Suomi

Kommentit
Selja S. kirjoitti 01.04.2018 :
Tätä kun muistaa käyttää säännöllisesti/kuuriluontoisesti, niin on tuntunut toimivan stressiin, ihonnkuntoon yms.

Lisää kommentti