Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Meikkisiveltimet »

Duroy Metallinen ripsien osataivuttaja


Hinta
7.97
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Todella kätevä ripsientaivutin, jolla muotoilet ripsesi esiin haluamallasi tavalla. Tällä näppärällä työkalulla pääset helposti silmien kulmiin taivuttamaan myös pikkuhaivenet.

Ripsientaivutuksen aloittelijoille tämä osataivuttaja sopii mainiosti, koska tällä työkalulla onnistuu harjoittelu helposti <3

Myös meikkaajille tämä väline on mieletön kapistus, koska taivuttaessa ripsiä, asiakas voi katsoa alaspäin, jolloin tämä toimenpide helpottuu.

Miksi taivuttaa ripsiä?

Monilla meistä Suomalaista on suorat, jopa alaspäin kääntyvät ripset, jolloin uskottelemme itsellemme omaavamme lyhyet ja mitäänsanomattomat ripset. Tosiasia kuitenkin on, että suurinosa näin itsestään uskovilla on väärä käsitys, koska näemme ripsemme yleensä ainoastaan yhdestä kulmasta.

Kun näkisimme omat ripset sivusta ja ylhältäkäsin, yleensä yllätymme, sama efekti tapahtuu kun käännämme ripsemme kaareviksi ja näkyville, silmät aukeavat ja katse kirkastuu <3 Ja tässä kohdassa ei ole muuta tehty kuin otettu jotain jo meillä olevaa esille <3


Näytä luonnollinen upeutesi!

Miten taivutan ripset osataivuttimella?

 • Voit käyttää osataivutinta viimeistelemään kokotaivuttimella tehtyä taivutusta jos reunoihin oon jäänyt suoraan sojoittavia ripsiä.
 • Kun aloitat taivuttamaan ripsiä, tarkista, että taivutin on kunnossa, metalli on sileä, taivuttimen kumi on ehjä ja joustava. Jos kumi on kova, se on kuivunut, vanha ja se pitää uusia. (Meiltä saa varakumeja taivuttimiin.)
 • Varmista, että ripsesi ovat puhtaat ja kuivat.
 • Taivuttimen kumiosa tulee olla alapuolella, jolloin ripsesi taipuvat ylöspäin.
 • Suosittelen aloittamaan harjoittelulla, jossa vain lähestyt silmää taivuttimella ilman painamista. Voit myös testata taivutinta hiuksiisi ennen ripsiin koskemista :) Varoituksen sana! Jos luomi jää väliin, se sattuu ja silmät vuotaa ;D
 • Silmän herkkä kohta on pupillin edessä, käännä päätäsi niin, että pupilli siirtyy sivuun, jolloin pääset lähestymään silmää helpommin.
 • Koeta päästä mahdollisimman lähelle ripsen tyveä. Paina taivutinta kiinni, jolloin ripsesi taipuvat. Harjoittele omille ripsillesi sopiva voima painamiselle.
 • Taivuta ripsesi osio kerrallaan ja niin, että taivutat useammasta kohtaa ripseä, jolloin ripsistä tulee kaarevat ja niihin ei ilmesty epäluonnollisen näköistä vekkiä ja L:än muotoa.
 • Katso miten upeat ripset sinulla on <3 ja miten useassa eri rivissä niitä kasvaakaan.
 • Nyt voit laittaa ripsivärin tai jättää laittamatta. Huom. jotkut kevyemmät ripsivärit voivat suoristaa ripsesi.


Tuhoaako ripsientaivutus ripset?

Jos taivuttimet ovat ehjät, kumi on ehjä ja joustava, ripsien taivutus ei katko eikä irroita ripsiä.

Ripsesi voivat katketa tai irrota JOS:
 • Sinulla on ripsiväriä ja taivutat ripsesi.
 • Ripsientaivuttimen kumi on kuivunut ja vanhentunut.
 • Ripsientaivuttimen kumi on halki.
 • Ripsientaivuttimen metalliosassa on säröjä/tehtaalla jäänyt pinta epätasaiseksi.

NAUTI OMISTA RIPSISTÄSI!!!

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 20 x 15 mm.

Paino
0.01 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Hanna S. kirjoitti 14.5.2020:
Hellävarainen ripsille. Ripsien sivutkin saa tällä hyvin taivutettua.
Kati L. kirjoitti 7.2.2020:
Näillä saa yllättävän hyvin silmän ulkonurkan ripsiin lisätaivutusta verrattuna tavalliseen ripsientaivuttajaan. Näiden kanssa saa vain olla varovainen, ettei ihoa jää väliin kun taivuttajan painaa kiinni ripsiin. Mutta harjoittelu auttaa tähän!
Veronica L. kirjoitti 29.1.2020:
Helppo käyttää
Salla P. kirjoitti 27.12.2019:
Helppo käyttää ja riisistä tulee upeat.
Lisää kommentti

Tuotemerkki