NYT yli 30€ tilaukset ilmaisella toimituksella!

TwistBe Testeri haluamastasi tuotteesta

TwistBe Testeri haluamastasi tuotteesta

Hinta
1.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus
Haluatko kokeilla tuotteita ennen ostamista? Mietitkö jonkin tuotteen sopivuutta ihollesi? Nyt voit ostaa testerin haluamastasi tuotteesta kokeiluun!

Voit tilata kaikkia ihonhoitotuotteita (ei koske ruoka-tuotteita, pesuaineita, palasaippuoita, eteerisiä öljyjä eikä kiinteitä meikkejä).

Lisää ostoskoriin haluamasi määrä testereitä ja kirjoita kommenttikenttään haluamasi tuote/tuotteet. Testerit voi tilata kirjeenä (2,90e).

Ostaessasi muitakin tuotteita, voit pyytää testereitä veloituksetta mukaan pakettiisi.

Huomioithan, että joistain tuotteista meillä on valikoimassa valmiita minikokoja. Tarkistathan haluamasi tuotteet siis ensin täältä.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Meidän ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti se, että hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti ja iho-ongelmien juuri-syyt huomioiden sen sijaan, että laastaroidaan oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 30 x 30 x 15 mm.

Kommentit
Paula H. kirjoitti 13.04.2019 :
Loistava mahdollisuus testata tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä! Testerit ovat reilun kokoiset ja tulevat nopeasti postissa.

Nimimerkki Taru kirjoitti 09.12.2018 :
Neals yard remedies soothing starflower puhdistusmaito

Lisää kommentti

Tuotemerkki