0

Ostoskorisi on tyhjä

Aknen hoito - Näin Anniina sai tuloksia oman ihonsa hoidossa!

Miten Anniina sai tuloksia akneihon hoidossa?

Kamppailetko aknen hoidon kanssa? Jos vastasit kyllä, niin lue tämä blogi asiakkaamme Anniinan tarinasta ja siitä kuinka hän sai ihonsa kuntoon. 

Ensimmäinen kuva on n. 3,5 vuoden takaa, jolloin Anniinan akne oli pahimmillaan ja tulehdusta ilmeni kauttaaltaan koko kasvojen alueella. Takana oli teinivuosien monet antibioottikuurit, suolistolle sopimaton ruokavalio, liian pesevät ihonhoitotuotteet sekä e-pillerien lopetus.

Ensimmäinen askel kohti muutosta aknen hoidossa

Anniina sai lääkäriltä Isotretinoin kuurin, jota hän söi vuoden ajan aknen hoitoon. Tämä herätti hänelle ajatuksen aloittaa omatoimisesti perehtymään suoliston hyvinvointiin, ruokavalioon sekä ihonhoitotuotteiden merkitykseen.

Tämän myötä Anniina löysi itselleen sopivan ruokavalion, jonka jälkeen loppuivat ainaiset ikävät vatsavaivat sekä turvotus.

Puhdas, ravintorikas ja tulehdusta ehkäisevä ruokavalio vaikutti suoliston hyvinvointiin ja sitä kautta ihon kuntoon – tämä oli ensimmäinen askel kohti hyvinvoivaa ihoa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää aknen juurisyistä, suosittelemme lukemaan artikkelimme Akne - kaikki mitä sinun tulisi tietää.

Haluaisitko tietää olisiko sinun hyvä tehdä ruokavaliomuutoksia tukeaksesi aknen hoitoa, mutta et jaksa itse tehdä samanlaista perehtymistyötä kuin Anniina? Tutustu ravintoneuvojamme Iho-ongelmien hoito sisäisesti-palveluun, jossa kartoitetaan sinun lähtötilanne ja saat omaan tilanteesesi sopivat ohjeet!

Ruokavalioon perehtymisen lisäksi Anniina alkoi tutkia entistä enemmän ihonhoitotuotteiden merkitystä aknen hoidossa. Häntä oli neuvottu hoitamaan ihoa mahdollisimman miedoilla tuotteilla. Hän oli käyttänyt muun muassa geelimäisiä hellävaraiseksi markkinoituja markettien ihonpuhdistustuotteita sekä pyyhkinyt ihoaan kasvoveteen kastetulla vanulla.

Twistben Twistben Instagramin kautta hän sai oivalluksia yksi toisensa perään ja havahtui, että ehkä hänen ihonhoitorutiini ei ollutkaan kunnossa. 

Lue artikkeli: Miten hoitaa akneihoa oikein? Ihonhoidon asiantuntija kertoo - katso konkreettiset ohjeet!

Twisten opeilla aknen hoito kuntoon

Twistben ihonhoitometodin oppien avulla hän vaihtoi ihonhoitotuotteet hellävaraisiin ja hoitaviin luonnonkosmetiikan tuotteisiin.

Suurin muutos ihon kunnossa tapahtui, kun Anniina aloitti kaksoispuhdistuksen öljyputsareilla, jonka myötä kiristelyn tunne loppui.

Laadukkaiden luottotuotteiden myötä kosmetiikan määrä kylpyhuoneen kaapeissa on jopa vähentynyt.

‘’En ollut ikinä ajatellut, että öljyt voisivat sopia iholleni niin puhdistuksen kuin myös kosteutuksen muodossa, olihan minulla sentään aiemmin ollut juurikin öljyinen iho sekä aknea.’’

Näillä tuotteilla tulokset aknen hoidossa saavutettiin

Anniinan vakiotuotteiksi aknen hoitoon ovat valikoituneet monet twistbelievereidenkin rakastamat suosikit:

”Apeiron

Tehokas hoitoöljy tulehdukseen ja finneihin

Apeiron jojobateepuuöljyllä on lähes 700 asiakasarvostelua 4.5 tähden keskiarvolla. Se on älyttömän tehokas ihmeoöljy finneihin ja epäpuhtauksiin, joka ei kuivata ihoa toisin kuin perinteiset epäpuhtauksiin tarkoitetut tuotteet. Lisäksi se hillitsee ihon mahdollista liikarasvoittuvuutta ja auttaa palauttamaan ihon luontaisen tasapainon.

”Evolve

Lempeä vegaaninen puhdistusbalsami

Evolve Gentle Cleansing Melt vegaaninen puhdistusbalmi on lempeytensä vuoksi erinomainen puhdistusbalmi normaalille ja kuivalle iholle. Ei kuivata tai ärsytä ihoa. Alkoholiton, säilöntäaineeton, eikä sisällä eteerisiä öljyjä, joten sopii myös herkkäihoisille sekä raskauden aikana.

”Apeiron

Hellävarainen puhdistusmaito

Apeironin hellävarainen puhdistusmaito on ainutlaatuinen ihon puhdistustuote, joka puhdistaa ihon lempeästi, mutta tehokkaasti aiheuttamatta lainkaan ihoärsytystä. Jättää ihon raikkaan puhtaaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Toimii erinomaisesti aivan kaikille ihotyypeille!

”Olivia

Twistbe valikoiman bestseller kasvovesi

Olivia Klein Hydra Spray Toner on ihoa monipuolisesti hoitava kasvovesi, joka sisältää laadukkaita raaka-aineita, kuten iholle kosteutta sitovaa glyseriiniä, rauhoittavaa aloe veraa ja ruusuvettä sekä ihoa tasapainottavia taikapähkinää ja valkopajun kuoriuutetta. Tuloksena on kosteutettu ja tasapainoinen iho. Ihanteellinen sekaiholle tai epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

”Evolve

Pehmentävä ja kosteuttava seerumi

BYBI Strawberry Booster seerumi pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Voit lisätä seerumin ihonhoitorutiiniin lisäämällä tipan tai pari kasvovoiteesi tai -öljysi joukkoon. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

”Antipodes

Kasvoöljy, joka on todellista ihon superfoodia

Antipodes Divine Face Oil kasvoöljy on ravinnerikas ja ylellinen kasvoöljy, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa vähentämään hienojen juonteiden, pigmenttiläiskien ja arpien syntyä. Kasvoöljy sisältää laadukkaita kasviöljyjä, kuten avokado-, jojoba-, macadamia- ja ruusunmarjaöljyä, jotka yhdessä pehmentävät, hoitavat ja ravitsevat ihoa monipuolisesti. Kevyt koostumus imeytyy iholle hetkessä ja jättää ihon kuulaaksi, hoidetuksi ja pehmeäksi.

”Antipodes

Kosteuttava ja ravitseva silmänympärysvoide

Antipodesin Kiwi Seed Oil silmänympärysvoide on vegaaninen ja 100% luonnollinen erittäin tehokas silmänympärysvoide. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä pitäen yllä ihon nuorekkuutta.Täyteläinen ja hyvin imeytyvä silmänympärysvoide sopii niin aamu- kuin yökäyttöön kosteuttamaan ja ravitsemaan herkkää silmänympärysihoa.

Anniinan ajatuksia aknen hoidosta

Anniina ajattelee, että Isotretinoin-kuuri olisi voitu välttää hänen tilanteessa, mikäli hän olisi ymmärtänyt sisäisen ja ulkoisen ihonhoidon merkityksen terveyteen jo paljon aiemmin. Näin ei kuitenkaan käynyt, eikä juurisyihin kohdistuvaa apua tai tietoa ollut tarjolla.

Sinnikkyys ja kiinnostus omasta terveydestä oli muutoksen mahdollistava tekijä. Kokonaisvaltaisen ihonhoidon merkitys ja juurisyiden selvittäminen ovat avainasemassa Anniinan tulosten saamisessa sekä pysymisessä!

Akne ei ole uusiutunut hänen tekemiensä muutosten jälkeen.

Ihonhoitotuotteiden, ihonhoitorutiinin sekä ruokavalion tuoma muutos on ollut valtaisa!

‘’Tuhannesti kiitos Twistbe:lle tiedosta mitä jaatte esimerkiksi sivustojenne, Instagramin sekä podcastinne avulla. Olen oppinut teiltä niin valtavasti, ja sillä todella on itselleni henkilökohtaisesti ollut maailmaamullistava vaikutus!’’
Ruokavalio

Kärsitkö iho-ongelmista, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia sen hoidossa?

Tutustu iho-ongelmien hoitoon keskittyvään ruokavalio-oppaaseen, joka sisältää 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä!

Mitä seuraavaksi? 

    1. Oletko hukassa ihosi hoidon kanssa etkä tiedä mistä aloittaa? Tule meille ihonhoitorutiinin analyysiin, me autamme sinua! Analyysissä täytät ennakkotietolomakkeen, jonka ihonhoidon asiantuntijamme käy ajatuksella läpi. Tuloksena saat asiantuntijamme sinulle henkilökohtaisesti laatiman noin 10-15 sivuisen oman ihosi "käyttöoppaan", joka sisältää tuotesuositukset sekä tarkat ohjeet mitä tehdä aamuin illoin ihon hoidosassa. Analyysi voidaan tehdä myös etänä eli se ei vaadi paikalle tuloa myymälällemme.
    2. Haluatko apua sinulle sopivien tuotteiden valinnassa? Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta!
    3. Onko Twistbe sinulle uusi tuttavuus? Tiesitkö, että kanta-asiakkaanamme saat edun JOKAISEEN tilaukseen asioitpa sitten verkkokaupassa tai myymälällämme? Liity kanta-asiakkaksi tästäja katso heti mikä etu sinua odottaa! 

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista