0

Ostoskorisi on tyhjä

Sopiiko Esse 30 day rewild -haaste sekaihoiselle? Me testasimme!

Sopiiko Esse 30 day rewild -haaste sekaihoiselle? Me testasimme!

Testasin, miten Essen 30 Day Rewild -haaste sopii herkälle sekaiholleni, jolla on taipuvaisuutta hormonaalisiin epäpuhtauksiin. Lue alta kokemukset!

Lähtötilanne ja odotukset Essen Rewild-haasteelta

Omassa ihossani on ollut paljon muutoksia viime vuosina. Viimeisimpänä puhkesi hormonaalinen akne, josta iho on pääosin toipunut, mutta kyllä se edelleen on hieman epätasapainossa, eikä ole täysin entisensä. Saan edelleen jonkin verran epäpuhtauksia, joista osa on kipeitä ja tulehtuneita. Tuntuu, että iho tukkeutuu aiempaa helpommin. 

Minulla on sekaiho, jossa on talvella pintakuivuutta. Herkkyyttäkin löytyy ja erityisesti poskien iho punoittaa helposti. Tänä talvena olen huomannut, että iho on iltaisin pesun jälkeen todella kuiva (ei kiristävä, mutta kertakaikkisen kuiva). Epäpuhtauksia on ollut enemmän. Nyt kun iholla on ollut enemmän haasteita, sorrun helpommin tuotteiden läträykseen ja ylipäätään poukkoilen rutiinissani, joten Essen Rewild-haaste tuli itselleni kuin tilauksesta. Täydellinen hetki rauhoittaa oma ihonhoitorutiini ja karsia siitä kaikki ylimääräinen.

Odotukset tältä haasteelta ovat korkealla! Huippua päästä testaamaan rutiinia, jossa on ainoastaan Essen tuotteita. Odotan, että iho tasapainottuu, pintakuivuus hellittää ja toivottavasti myös epäpuhtaudet vähenevät. Eniten mietityttää, kun rutiiniin ei kuulu puhdistusöljyä, sillä olen niin pitkään vannonut kaksoispuhdistuksen nimeen. Säännölliset naamiot ja kuorinta ovat kuuluneet aiemmin rutiineihin ja tästä ne puuttuvat. Katsotaan, mihin ihon kunto asettuu!

Esse Rewild-haasteen tulokset

Essen tuotteet on ihania! Ihonhoitorutiini oli simppeli ja nopea toteuttaa. Tuotteissa on ihana tuoksumaailma ja ylellinen fiilis. 

Konkreettisin haasteesta saatu hyöty oli se, että ihon pintakuivuus lähti helpottamaan nopeasti. Haasteen alussa suihkin Esse Sensitive Toner kasvovettä tosi paljon, mutta muutaman päivän jälkeen tuntui, että paljon pienempi määrä riittää eikä kasvojen iho tuntunut enää kuivalta puhdistuksenkaan jälkeen. Kasvovesi ei itselläni riittänyt koko aikaa, mutta onneksi samaa oli kotona jemmassa. Jännitin myös kaksoispuhdistuksen puuttumista, mutta yllättävän hyvin pärjäsin pelkällä puhdistusmaidolla. 

Haasteen alussa oman ihon suurimmat ongelmat olivat talven aikana lisääntyneet epäpuhtaudet ja haasteen lopussa koin, että niitä tulee edelleen, mutta jonkin verran vähemmän ja lisäksi ne rauhoittuvat aiempaa nopeammin. Iho on siis rauhoittunut haasteen myötä, mutta omaan rutiiniin kaipaan kuitenkin lisäksi tuotteita, jotka ennaltaehkäisevät epäpuhtauksia ja auttavat pitämään ihohuokoset auki. 

Juttelin kokemuksistani Veeran kanssa, ja tulimme siihen tulokseen, että koska ihoni on taipuvainen hormonaaliseen akneen, kaipaa se rauhoittavien tuotteiden lisäksi myös sellaisia tuotteita, joissa on hyödynnetty epäpuhtauksiin purevia ainesosia, kuten salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Yksi vaihtoehto tähän tarkoitukseen on Essen Clarifying -sarja, joka on suunniteltu aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Koska sarjan tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, edellyttävät ne aina kosmetologin tai ihonhoidon asiantuntijan konsultaation. Tästä syystä Esse Clarifying -linjan tuotteet ovatkin saatavilla ainoastaan Twistben myymälästä

Jos ihosi kaipaa tuotteita, jotka auttavat tehokkaasti epäpuhtauksiin (tai et ole varma ihosi tarpeesta), piipahda siis myymälässämme konsultaatiossa tai varaa aika kasvohoitoon hoitolaamme. Henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikkiin ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Kaikki haasteen tuotteet ovat aivan superihania ja on mahdoton nimetä lempparia. Protect oil on kyllä aivan ihana kasvoöljy! Koostumus on tosi täyteläinen, mutta se kuitenkin imeytyy ihoon hyvin. Se tuntuu ihanan suojaavalta iholla. Pidän tosi paljon myös Sensitive Cleanser puhdistusmaidosta, joka tulee jäämään rutiiniin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Kaiken kaikkiaan Rewild-setti sisältää kertakaikkisen upean viisikon, jonka avulla on helppo tutustua ja ihastua Esseen!

Mitä seuraavaksi?

  1. Lue myös, mitä muu henkilökuntamme piti setin tuotteista. Henni sai Esse 30 Day Rewild -setin avulla ensikosketuksen Essen tuotteisiin - tuloksista voit lukea täältä. Jennille sarja oli puolestaan tuttu, mutta silti hän onnistui löytämään setistä todellisen yllättäjän ja ihonhoidon kruununjalokiven, katso tästä mitä ne olivat.
  2. Tilaathan uutiskirjettämme? Liity tilaajaksi, niin et ohita parhaita tarjouksia, webinaarikutsuja ja ihonhoitovinkkejä!
  3. Olethan luonut asiakastilin? Rekisteröidy nyt, niin pääset käsiksi henkilökohtaisiin ja vaihtuviin etuihin!

Hanna Vasanko
Hanna Vasanko


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista