Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Ihonhoidon tarvikkeet »

Skin & Tonic London Musliiniliina 1kpl


Hinta
5.90
+ toimituskulut
Sis. alv 24%
Tuotetta ei voi lisätä tällä hetkellä ostoskoriin, saatavuuskatkos valmistajalta.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Skin&Tonic musliiniliina on 100% valkaisemattomasta luomupuuvillasta valmistettu liina, joka poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Musliiniliinan käyttö tehostaa oleellisesti ihon päivittäistä puhdistamista. Kostea musliiniliina stimuloi ihon pintaverenkiertoa ja syväpesee kevyesti kuorien ihon pinnalle kertynyttä kuollutta ihosolukkoa.

Skin&Tonic musliiniliina on täydellinen öljy- ja balsamipuhdistukseen sekä naamioiden kanssa käytettäväksi, mutta sopii käytettäväksi kaikkien putsareiden kanssa!

Musliiniliina on suositeltavaa pestä ja antaa kuivaa jokaisen käytön jälkeen. Skin&tonic musliiniliinan voi pestä koneessa ja suosittelemmekin tekemään tämän n. kerran viikossa sekä toisinaan silittää sen kuumalla lämmöllä.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 40 x 15 mm.

Kommentit
Tiina F. kirjoitti 16.11.2019 :
Hyvä lisä kasvojen puhdistukseen. Kuorii kevyesti. Kasvot jäävät ihanan pehmeiksi.

Lisää kommentti