Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Ihonhoidon tarvikkeet »

Tapu Tapu Pehmo kestovanulappu 5kpl , saatavilla 3 eri väriä


Hinta
11.46
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Väri
Harmaa
Harmaa
Pinkki
Pinkki
Valkoinen
ValkoinenTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Tapu Tapun superpehmeät kestovanulaput ovat iho- sekä ympäristöystävällinen tapa puhdistaa meikit.

Tapu Tapun kaksipuoliset kestovanulaput on valmistettu superpehmeästä puuvillasta. Ne soveltuvatkin hyvin siksi jopa herkkäihoisimmille sekä myös lapsille ja vauvoille.

Vanulapun halkaisija on n. 8,5 cm eli hieman isompia kun perinteinen vanulappu, joten ne soveltuvat täydellisesti monenlaiseen käyttöön!

Tapu Tapun extrapehmeät kestovanulaput valmistetaan käsin Suomessa!

Pehmo kestovanulaput sopivat pehmeytensä vuoksi erityisen hyvin silmämeikin poistoon.

Miten kestovanulappua käytetään?

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa

Tapu Tapun vanulaput ovat erityisen imukykyisiä. Säästääksesi ihonpuhdistustuotettasi kannattaa lappu ensin kastella vedellä, puristaa nihkeäksi ja lisätä tuote vasta sitten.

Huom: Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia).

Kenelle Tapu Tapun kestovanulappu sopii?

Kestovanulappujen molemmat puolet ovat super pehmeää 100% puuvillaa, joten ne sopivat hyvin kaikille ihotyypeille - myös herkkäihoisille.

Kokeile myös vauvoille ja lemmikeille esim. silmien tai ihopoimujen puhdistamiseen!

Miten kestovanulappu puhdistetaan?

Pese kestovanulappu ennen käyttöönottoa. Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa.

Konepesu 60 °C, jotta rasvat ja meikkien pigmentit puhdistuvat pois ja laput pysyvät hygieenisinä. Rumpukuivausta ei suositella.

Pehmo pyrkii pesussa puikulanmuotoiseksi, mutta siitä ei kannata huolestua. Voit muotoilla lapun kosteana takaisin pyöreäksi tai vaihtoehtoisesti testata miten kätevä muoto puikula voi olla käytössä.

Huom: Kestovanulapun pinta saattaa pestessä hieman tiivistyä, mutta se ei vaikuta käyttöön tai hellävaraisuuteen.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki