0

Ostoskorisi on tyhjä

Antioksidantit ihonhoidossa - asiantuntijan vinkit ja 8 parasta tuotetta

Miten iho hyötyy antioksidanteista

Ihomme antioksidanttien tarve kasvaa kesän aikana, koska vapaita radikaaleja syntyy iholle talvea enemmän muun muassa auringon UV-säteilyn seurauksena. Lisääntynyt vapaiden radikaalien määrä aiheuttaa pintakuivuutta, ihon kimmoisuuden menetystä, sameutta sekä muiden ikääntymismuutosten lisääntymistä. Vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia voidaan kuitenkin neutraloida antioksidanttien avulla.

Mitkä ihmeen antioksidantit?

Antioksidantti ei itsessään ole yksittäinen raaka-aine, vaan mikroravinne, joita löytyy erilaisista kasviperäisistä raaka-aineista muun muassa vihreästä teestä, raakakaakosta ja männynkuoresta. Antioksidantteja on lukuisia erilaisia, mutta ehkä tunnetuimpia ovat kehomme antioksidanttireserviin kuuluvat A-, C- ja E-vitamiinit, joita löytyy tyypillisesti esimerkiksi marjoista, kuten mustikasta, ruusunmarjasta sekä tyrnistä. 

Miten lisäät antioksidantteja helposti omaan ihonhoitorutiiniin?

Onneksi antioksidanttien lisääminen omaan ihonhoitorutiiniin on helppoa! Niitä kannattaa nauttia kesäaikaan sisäisesti ravintolisien ja ravintorikkaan ruoan merkeissä sekä huolehtia, että vähintään yhdestä aamuin illoin käyttämästäsi ihonhoitotuotteesta löytyy antioksidantteja.

Toisin kuin esimerkiksi happojen kanssa, antioksidanttisia tuotteita valitessasi sinun ei tarvitse varoa sitä, että valitsisit liian voimakkaan tuotteen, niitä olisi liikaa tai että antioksidantteja ei saisi olla kaikissa käyttämissäsi tuotteissa. Niitä et voi nimittäin käyttää liikaa. Mikäli oleskelet paljon auringossa, olet stressaantunut, nukut liian vähän tai arjessasi on muita vapaita radikaaleja lisääviä tekijöitä, kannattaa antioksidantteja olla useammassakin, kuin yhdessä tuotteessa. 

Mistä tuotteista saan antioksidantteja?

Antioksidantteja voi olla käytännössä missä tahansa ihonhoitotuotteissa: kasvovesissä, seerumeissa, voiteissa ja öljyissä sekä balmeissa. Valikoimassamme on paljon laadukkaita antioksidantteja sisältäviä tuotteita, joilla suojaat ihoasi ennenaikaiselta ikääntymiseltä sen lisäksi, että ne tekevät paljon muutakin hyvää ihollesi!

Olemme koonneet tähän sinulle kahdeksan loistavaa ulkoisesti käytettävää antioksidanttirikasta eri tyylistä tuotetta, joilla saat vapaat radikaalit kuriin! Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille käytettäväksi ikääntymismuutoksia hidastamaan, joten ne on helppo ottaa osaksi omaa ihonhoitorutiinia.

Kasvovedet

 • Kuiva ja stressaantuntut iho? Valitse Antipodes Ananda Antioxidant kasvovesi. Se rauhoittaa, korjaa ja kosteuttaa. 
 • Kiristävän tuntuinen ja kuiva iho? Valitse antioksidanttinen rooibospohjainen Esse Toner kasvovesi kesäihon haasteisiin. Se kosteuttaa ihoasi ja auttaa palauttamaan iholle optimaalisen bakteeritasapainon, joka on avain hyvinvoivaan ja kauniiseen ihoon.
Onko kasvovesi sinulle vieras tuote ihon kosteutuksessa? Jos et tiedä miten sitä käytetään oikein ja miten ihosi hyötyy kasvoveden oikeaoppisesta käytöstä, lue blogimme tästä

Seerumit

 • Helposti tukkeutuva mutta kuiva iho? Valitse öljytön Antipodes Worship seerumi syväkosteuttamaan ja siloittamaan ihoa. Erinomainen tuote käytettäväksi auringonoton jälkeen, sillä se korvaa after-sun tuotteen! 
 • Kosteutusta ja kimmoisuutta kaipaava herkkä iho? Valitse kotimainen ja hajusteeton Pure=Beauty Youth Booster. Se kirkastaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Sopii myös hajusteherkille ja raskauden 1. kolmanneksena käytettäväksi.

Askarruttaako missä järjestyksessä eri tuotteet käytetään? Lue tästä blogimme.  

Kasvovoiteet

 • Helposti tukkeutuva ja pintakuiva sekaiho? Valitse kotimainen uutuus: Pure=Beauty Antioksidanttivoide + C-vitamiini & ruusunmarja. Se on loistava voide tasapainottamaan, kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa! Vähentää myös ihon punoitusta! Sopii myös hajusteherkille ja raskauden 1. kolmanneksena käytettäväksi. 
 • Epätasaisen sävyinen iho, joka kaipaa kosteutusta ja kimmoisuutta? Valitse Antipodes Manuka Honey Skin Brightening kasvovoide. Se on ihon sävyä tasoittava voide, joka kosteuttaa, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Vaalentaa myös maksaläiskiä.

Tuntuuko, että oma iho on useampaa eri ihotyyppiä ja siksi tuotteiden valitseminen on vaikeaa? Lue tämä blogi!

Kasvoöljyt

 • Ikääntyvä iho, jossa on maksaläiskiä? Valitse FIINI Naturally Kaura-Tyrniöljyseerumi. Se tekee ihosta sileän ja kimmoisan. Lisäksi tämä kotimainen tuote kirkastaa ihoa sekä vähentää ihon pigmenttimuutoksia.  Sopii myös helposti tukkeutuvalle iholle!
 • Kaipaatko näkyviä tuloksia ja hemmottelevia ihonhoitohetkiä? Valitse todellinen tehotuote: Leahlani Siren. Se kirkastaa, vähentää epäpuhtauksia, tasoittaa ihon sävyeroja ja siloittaa ihoa jättäen sen kirkkaaksi, ihanan tuntuiseksi sekä näköiseksi!
Askarruttaako mikä tuote kosteutukseen kannattaa valita? Seerumi, kasvovoide vai öljy? Lue tämä blogimme

Mitä seuraavaksi?

 1. Vähennä vapaiden radikaalien määrää iholla. Auringossa kannattaa olla fiksusti ja suojata iho oikein, sillä näin vähennät ihon kuormitusta. Lue blogimme, jossa kerromme mitkä aurinkorasvat ovat parhaita ihon eri tarpeisiin.
 2. Suojaa kehoa ja ihoa auringolta sisäisesti. Lue blogistamme, mitä ruokia ja ravintolisiä kannattaa nauttia, jos haluat lisätä antioksidantteja arkeesi ja mitä muita ravinteita ihosi tarvitsee auringolta suojautumiseen.
 3. Älä jää paitsi parhaista ihonhoitovinkeistämme. Twistbelieverit eli Twistben sisäpiiriläiset saavat tietoonsa aina ensimmäisenä ajankohtaiset ihonhoitovinkit, tuoteuutuudet sekä parhaat tarjoukset. Jos et halua jäädä näistä paitsi, tilaa uutiskirjeemme

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista