0

Ostoskorisi on tyhjä

Kuivat tai rohtuneet huulet - Mikä neuvoksi?

Kuivat tai rohtuneet huulet - Mikä neuvoksi?

Ovatko huulesi kuivat, rohtuneet ja tuntuu, ettet saa mistään tuotteesta apua? Lue tämä blogi ja nappaa vinkit pehmeisiin ja hyvin kosteutettuihin huuliin. Blogin lopusta löydät tuotesuosituksia suosikki tuotteistamme huulten kosteutukseen, joiden avulla pääset myös eroon mahdollisesta huulirasvakoukusta!

Miksi huulet kuivuvat?

Huulten kuivumisen taustalla voi olla useita syitä. Näitä ovat esimerkiksi kuiva ja kylmä ilma talvella sekä huulten jatkuva nuoleminen. Usein myös atooppinen ihottuma aiheuttaa huulten kuivumista sekä niiden halkeilua. Vaikkei sinulla olisikaan atooppista ihottumaa, voi huulilla silti esiintyä ärsytysihottumasta johtuvaa halkeilua, punoitusta sekä pidempiaikaista kuivuutta.

Yleinen syy huulten kuivumiseen on myös huulille sopimaton voide tai huulirasva.

Monet huulivoiteet sisältävät ihoa kuivattavia ja kuormittavia raaka-aineita, kuten alkoholeja. Myös esimerkiksi mineraaliöljyä kannattaa välttää. Kuten minkään kosmetiikan, myöskään huulivoiteiden tai huulirasvojen valinnassa ei ole yhdentekevää mitä päätät käyttää.

Huulikuorinnat - Onko niistä apua?

Jos huulesi ovat kovin rohtuneet, halkeilevat sekä jopa tulehtuneet, ei huulikuorintaa kannata tällöin käyttää lainkaan. Pahimmassa tapauksessa huulten jo vaurioitunutta pintaa rikotaan lisää ja tulehdus saattaa levitä. Kannattaa olla myös tarkka siitä, ettei huulikuorinnan rae ole liian karkea. Rakeen tulisi olla hyvin hellävarainen eikä se saisi raapia ihoa.

Jos huulet eivät ole tulehtuneet tai haavoilla, on tällöin niiden kuoriminen loistava keino poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja hilseilevää ihoa. Valikoimastamme löydät ihanan Baiobayn 2in1 Face & Lips kuorinnan kasvoille sekä huulille. Tuote jättää huulet super pehmeiksi laadukkaiden kasviöljyjen sekä hienovaraisen rakeen ansiosta!.

Miten pääsen eroon kuivista tai rohtuneista huulista?

Kuivien huulien hoidossa kaiken a ja o on löytää tuote, joka oikeasti hoitaa ihoa eikä vaan saa huulia hetkellisesti tuntumaan hoidetuilta. Huulirasvan valinnassa onkin tärkeää kiinnittää huomiota sen sisältämiin raaka-aineisiin. Kannattaa suosia tuotteita, joissa on kunnon pitoisuudet ihoa aidosti ravitsevia raaka-aineita halpojen täyteaineiden tai kuormittavien raaka-aineiden sijaan.

Hyviä tuotteita käytettäessä saat huulet kuntoon, jolloin on mahdollista päästä eroon jatkuvasta huulirasvakoukusta ja inhottavasta kiristelevästä tunteesta ja kuivista huulista.

Mitä aidosti hoitavat raaka-aineet sitten ovat? Suosi huulivoiteessa kylmäpuristettuja kasviöljyjä, uutteita sekä vahoja kuten mehiläisvahaa tai kasvivahoja, jotka nopeuttavat ihon paranemista ja estävät tehokkaasti kosteutta haihtumasta iholta. Tämänkaltaisista raaka-aineista ei myöskään ole mitään haittaa jos niitä päätyy nielemään, kuten huulituotteiden kanssa usein käy.

Oikein valitulla huulivoiteella tai -rasvalla saat huulten ihon pehmeäksi sekä jatkuvan halkeilun ja kiristelyn rauhoittumaan.

Huulivoiteita on markkinoilla jos jonkinlaista ja ilman tietoa miten lukea INCI-luetteloa voi olla vaikea tietää mikä tuote on oikeasti hyvä. Koko Twistbe valikoiman ihonhoitotuotteet on tarkkaan kuratoitu. Löydät valikoimastamme monia hyviä vaihtoehtoja aivan jokaiseen tarpeeseen. Listasimme tähän huulivoide suosikkejamme.

Valitse näistä itsellesi paras vaihtoehto kuivien tai rohtuneiden huulien hoitoon:

Skin & Tonic huulivoide - koko perheen huulirasva, joka pysyy huulilla pitkään

“Huippu huulirasva! Paras kokeilemani huulirasva puikko tähän asti! Kosteuttaa hyvin eikä tarvitse lisäillä montaa kertaa päivässä.”

Loistava perus huulivoide mukaan käsilaukkuun, reppuun tai taskuun. Hoitaa ja kosteuttaa huulia. Huulivoiteessa on täyteläinen koostumus, joka pitää huulet kosteutettuna pitkään. Tuotetta löytyy tuoksuttoman lisäksi myös ruusun, sitruunan sekä mintun tuoksuissa. Tuoksuton versio sopii myös hyvin lapsille!

Esse Lip Conditioner - imeytyy nopeasti, täydellinen kosteuttamaan huulia ennen meikkiä

“Tätä käytän niin kesällä kuin pakkasten tullessa. Auttaa pitämään huulet pehmeinä niin auringossa kuin paukkupakkasilla. Koostumus ihana, ei tahmaa ja imeytyy nopeasti pitäen huulet pehmeinä. Sopii talvella myös suojaamaan kynsinauhoja! Luottotuote, joka aina käsilaukussa mukana.”

Tämä kevyt huulivoide sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja, jotka korjaavat huulten ohutta ihoa. Tasapainottava jojobaöljy pehmentää, suojaa, kosteuttaa ja korjaa ihoa.

Baiobay huulivoide - halkeilevien ja rohtuvien huulien pelastus

“Talvikauden pelastus. Huuleni olivat pakkasesta ja kuivasta huoneilmasta aivan rikki ja karheat. Yksinkertaisesti toimii kuiville huulilleni loistavasti, ei enää haavaumia! Koostumus on juuri sopiva. Tuoksuyliherkälle tämän tuoksu ei ole yhtään liikaa.”

Erinomainen kuiville, ärtyneille ja rohtuneille huulille. Auttaa korjaamaan halkeilleita huulia, haavaumia ja nopeuttaa ihon paranemista. Kosteuttaa sekä pysyy huulilla pitkään, mieto mutta herkullinen kookoksen tuoksu! Tekee huulista pehmeät ja hyvin kosteutetut. Tästä on saatavilla myös kevyesti sävytetty versio!

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu täällä kaikkiin valikoimamme huulivoiteisiin. Voit kysyä meiltä neuvoa esimerkiksi verkkokauppamme chatissa. Autamme sinua mielellämme!
  2. Olethan uutiskirjeemme tilaaja? Saat kerran viikossa sähköpostiisi etuja ja inspiraatiota ihosi hoitoon.
  3. Oletko tehnyt asiakastilin? Kanta-asiakasohjelmamme on luonnonkosmetiikan palkitsevin! Löydät tililtä henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja – tee tili jo maksutta jo nyt ja katso ensimmäinen etusi!

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Baiobay Face & Lips Exfoliating Scrub kasvokuorinta 60ml Hellävarainen kuorinta kaikille ihotyypeille
36,90 €
Skin & Tonic Naked Lip Balm huulirasva 4,3g Pitkäkestoista kosteutusta huulille!
5,90 €
Skin & Tonic Rose Lip Balm huulirasva 4,3g Pitkäkestoista kosteutusta huulille, ihana ruusuntuoksu
5,90 €
Skin & Tonic Mint Lip Balm huulirasva 4,3g Pitkäkestoista kosteutusta huulille, raikas mintun tuoksu
5,90 €
Skin & Tonic Lemon Lip Balm huulirasva 4,3g Pitkäkestoista kosteutusta huulille, hedelmäinen sitruunan tuoksu
5,90 €
Huulivoide Esse Lip Conditioner 10ml Erinomainen kuiville ja rohtuneille huulille
21,90 €
Baiobay Lip Balm huulivoide 15ml Trooppinen kookoksen tuoksu!
13,90 €
Baiobay Tinted Lip Balm huulivoide 15ml Upea imarteleva sävy!
14,90 €

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen

Kosmetologi ja ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista