Mullista ihonhoitosi kanssamme

Olet nyt kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden suomalaisessa verkkokaupassa, jossa säästät rahaa kosmetiikkaostoksilla ja saat parempia tuloksia ihosi hoidossa.

Haluamme, että sinä voit nauttia ihostasi ja käyttää aikasi sinulle tärkeisiin asioihin sen sijaan, että murehtisit ihostasi tai mitä tuotteita käyttää.

Meillä ihonhoito on helppoa, yksinkertaista ja tuloksekasta!

Myymämme tuotteet käyvät läpi tiukan kuratoinnin, jotta sinä saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi ilman, että sinun tarvitse murehtia kehosi tai ympäristön kuormituksesta.

Tämä on ihonhoitoa The Way It's Supposed To Be. Twistbe.Tulehtunut finni? Katso tästä hoitovinkit ja täsmätuotteet!

Tulehtunut finni? Katso tästä hoitovinkit ja täsmätuotteet!

06. 10. 2022 2 minuutin lukuaika

Tulehtunut finni ihossa? Ei hätää, apuja löytyy! Finni on aivan jokaiselle meistä tuttu vieras. Tästä blogista löydät 3 täsmävinkkiä finnien lempeän tehokkaaseen nitistämiseen.

Lue lisää
Peptidit ovat tehokkaita kosmetiikan raaka-aineita ikääntyvälle iholle

Peptidit ‚Äď kosmetiikan tehoraaka-aine ik√§√§ntyv√§lle iholle

12. 09. 2022 1 minuutin lukuaika

Peptidit ovat ihonhoidon tehoraaka-aineita: ne kiinteyttävät, kosteuttavat sekä vähentävät maksaläiskiä! Lue lisää ja selvitä mm. mistä tuotteista löytyy laadukkaita peptidejä!

Lue lisää
Onko kasvovesi turha tuote

Onko kasvovesi turha tuote?

30. 08. 2022 1 minuutin lukuaika

Monet ajattelevat, että kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, mutta itseasiassa sen tärkeämpi tarkoitus on kosteuttaa ihoa. Lue tästä vinkit, miten saat kasvovedestä kaiken hyödyn irti!

Lue lisää