0

Ostoskorisi on tyhjä
Mullista ihonhoitosi kanssamme

Olet nyt tuloksekkaan ihonhoidon asiantuntijoiden suomalaisessa kosmetiikkaverkkokaupassa, jossa saat näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihosi hoidossa. 99,4% asiakkaistamme suosittelisikin meitä sinulle!

Saat aina henkilökohtaista apua ihosi hoitoon ja tuotteiden valintaan sivun alareunasta löytyvän chatin kautta - teemme ihosi hoidosta helppoa, yksinkertaista ja tuloksekasta.

Myymämme tuotteet käyvät läpi tiukan kuratoinnin, jotta sinä saat parasta mahdollista vastinetta rahoillesi ilman, että sinun tarvitse murehtia kehosi tai ympäristön kuormituksesta. Lupaamme sinulle 100% eläinkokeettoman ja muovittoman valikoiman, valtaosa tuotteista on myös vegaanisia.

Tämä on ihonhoitoa The Way It's Supposed To Be. Twistbe.

Fysikaalinen aurinkosuoja vai kemiallinen aurinkosuoja?

Fysikaalinen aurinkosuoja vai kemiallinen aurinkosuoja?

22. 05. 2024 3 minuutin lukuaika

Monessa aurinkorasvassa on kemiallinen aurinkosuoja, mutta ihotautilääkärit suosittelevat lapsille, raskauden aikana ja ihosyövästä toipuneille fysikaalista aurinkosuojaa. Miksi näin on? Entä mitä väliä on kumman aurinkosuojan valitsee? 

Lue lisää
Mitä kollageeni ylipäänsä on?

Kollageeni - kaikki mitä sinun tulisi siitä tietää!

19. 05. 2024 9 minuutin lukuaika

Kollageeni on ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden tärkein rakennuspalikka. Tämän artikkelin luettuasi pystyt tekemään omassa arjessasi tietoisia valintoja oman ihosi kollageenin ja nuorekkuuden suojelemiseksi sisäisiä ja ulkoisia keinoja hyödyntäen.
Lue lisää
Otsarypyt pois - 3 toimivaa kotona tehtävää keinoa

Otsarypyt pois - 3 toimivaa kotona tehtävää keinoa

05. 05. 2024 3 minuutin lukuaika

Haluatko eroon otsarypyistä tai sibelius rypyistä? Voimakkaat otsarypyt syntyvät ajan saatossa, mutta niille on tehtävissä yllättävän paljon aivan kotikonstein. Tästä artikkelista saat kolme ihonhoidon asiantuntijan helppoa täsmävinkkiä ja tuotesuositusta!
Lue lisää