0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe x Syke Ihonhoitohaaste - mullista täysin ihosi hoito 4 viikossa!

Twistbe x Syke Ihonhoitohaaste - mullista täysin ihosi hoito 4 viikossa!

Onko sinulla tunne, että et ymmärrä ihosi tarpeita? Sinkoiletko tuotteesta toiseen murehtien ihosi kunnosta kuitenkaan saamatta haluamiasi tuloksia? Oletko aivan hukassa sen kanssa, että miten sinun kannattaisi ihoasi hoitaa? Jos tunnistat itsesi näistä, tämä haaste on sinulle.

Sykkeen kanssa yhteistyössä toteuttamassamme haasteesta saat täysin uutta itsevarmuutta sekä uuden tavan katsoa omaa ihoasi ja ihonhoitotuotteita!

Mistä Ihonhoitohaasteessa on kyse?

Ihonhoitohaaste toteutetaan Syke Tribe sovelluksessa. Aikaisempien verkkovalmennustemme tyyliin valmennamme sinua haasteen aikana hoitamaan ihoasi oikein omassa arjessasi vain ja ainoastaan kotonasi käytettävillä tuotteilla. 

Haasteen oppien avulla saat tuntuvia sekä näkyviä tuloksia ihollesi ja opit välttämään yleisimmät virheet ihonhoidossa, joilla ihmiset tietämättään vahingoittavat oman ihonsa kuntoa.

Ihonhoitohaaste onkin erityisesti suunnattu uusille Twistbelievereille, joiden ihonhoito ei vielä ole Twistbe-kunnossa. 

Haaste perustuu ainutlaatuiseen ihonhoidon osaamiseemme, jonka avulla olemme mullistaneet jo kymmenien tuhansien suomalaisten ihonhoidon. Parhaat tulokset ihonhoidossa saadaan oikeanlaisella kotihoidolla ja tämän opettamisessa olemmekin alamme pioneereja.

Ihonhoitohaaste on sinulle jos haluat:

 • Parempia ja pitkäkestoisia tuloksia ihosi hoidossa
 • Ylläpitää ihon nuorekkuutta
 • Asiantuntijan kertovan sinulle miten ihoa hoidetaan
 • Päästä eroon iho-ongelmasta, johon et ole saanut aiemmin apua 
 • Oppia tunnistamaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeet
 • Saada hyvinvoivan ihon myötä lisää itsevarmuutta

Aiemmin verkkovalmennuksiimme osallistuneiden kokemuksia:

Meillä on Twistbellä vuosien kokemus ihonhoidon valmentamisesta verkossa. Olemme luoneet kolme erilaista verkkovalmennusta, joista ensimmäinen "Uusi Alku Ihollesi" oli maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus. 

Saamiemme palautteiden perusteella tiedämme, että osaamme auttaa sinua ihosi hoidon haltuun ottamisessa. Näin aikaisemmissa valmennuksissa mukana olleet kertovat: 

"Hieno, upea kurssi, jos yhtään epäröit ihosi tarpeissa ja tuskailet tuoteviidakossa, mitä tuotteita ostaisit. Lämpimät suosittelut, ehdottomasti."

"Auttoi ymmärtämään ihonhoidon perusteita ja oppimaan oman ihon tarpeet"

"Pidin kovasti verkkovalmennuksesta. Valmennus oli hyvin räätälöity ja sain juuri sen kaipaamani avun sekä hyvän startin uudistaa ihonhoitorutiinini. Kiitos!"

"Selkeästi ja kiinnostavasti esitettyä, luotettavan tuntuista informaatiota! Sain monta vinkkiä, joita olen ottanut mukaan ihonhoitooni ja tähän mennessä tuntuvat tekevän iholleni hyvää. Ensimmäistä kertaa minulla on jotakuinkin sellainen olo, että on aika selvät sävelet ihon hoidon suhteen."

"Innostuin webinaarissa tästä valmennuksesta ja ajattelin et kuunnellaan nyt jospa jotain uutta tietoa tulisi ja voi tulisihan sitä!!! Kohta 50v olen ja aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta ja meikkaamisesta ja siti sain uutta tietoa ihonhoitoon liittyen. Ja niinkuin sanottiin, muutoksen voi huomata jo muutamassa päivässä ja sen huomaa todella. Kuivahko ihoni on niin hyvinvoiva ja kaunis. Teitte vakiasiakkaan minusta ja loppu elämän ihonhoitorutiinit ja tuotteet vaihtu kerrasta, ISO KIITOS!"

Miksi me olemme parhaat ihmiset valmentamaan sinua ihosi hoidossa?

Olemme opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta ja raaka-ainetuntemusta. Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta pystymme auttamaan sinua hoitamaan ihoasi paremmin sekä mullistamaan sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää.

Tästä syystä osaamme kertoa sinulle:

 • Mitä ihosi tarvitsee
 • Mitkä raaka-aineet täyttävät ihosi tarpeet
 • Miten optimoit ihosi nuorekkaana säilymistä
 • Mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen
 • Miten huomioida muun muassa elintapojen, ruokavalion ja stressin vaikutukset ihonhoidossa Intohimomme on saada asiakkaillemme uskomattomia tuloksia ihon hoidossa!

Mitä ihonhoitohaaste sisältää?

 • Päivittäin avautuvat materiaalit, jotka on suunniteltu niin, että ne on helppo käydä läpi kiireisenkin arjen keskellä
 • Sisältö koostuu videoista, selkeistä ja helposti sisäistettävistä tekstimateriaaleista ja vapaaehtoisista tehtävistä.
 • Haasteessa opastamme sinua kädestä pitäen miten ihoa hoidetaan ja mitä tuotteita sinun kannattaa käyttää milloinkin. 
 • Haastetta tekee kanssasi myös kahdeksan Syke Tribe hyvinvointivalmentajaa, jotka jakavat haasteen aikana omia kokemuksiaan ihonhoidosta!

Haasteen teemat

Viikko 1: Vältä virheet

Suurin osa ihon oireiluista sekä ongelmista johtuu vääränlaisista tuotteista ja virheistä joita tietämättään tekee ihonhoidossa. Autamme sinua välttämään turhat virheet oman ihosi hoidossa ja hahmottamaan mistä ihosi erilaiset oireet johtuvat.

Viikko 2: Rutiinit kuntoon

Opit valitsemaan ihosi eri tarpeisiin oikeat tuotteet, vaikka sinusta tuntuisi, että ihosi on useampaa eri ihotyyppiä. Opit miten ihoa kannattaa hoitaa aamuin illoin parhaiden tulosten aikaansaamiseksi ja ihon nuorekkuuden ylläpitämiseksi.

Viikko 3: Teoriasta käytäntöön

Ihonhoito ei ole monimutkaista tai aikaa vievää kun sen tekee oikein. Tämän tulet oppimaan kolmannella viikolla kun ryhdymme yhdessä toteuttamaan jokaisen omalle iholle sopivaa ihonhoitorutiinia. Riippuen aiemmin tekemistäsi virheistä näet tuloksia jopa muutamassa päivässä!

Viikko 4: Muutostilanteet

Opit muokkaamaan ihonhoitorutiiniasi ihosi muuttuvia tarpeita vastaavaksi mm. vuodenaikojen vaihtuessa ja hormonikierron ailahteluja tukemaan. Käymme läpi hyötyykö sinun ihosi seerumin, naamion ja kuorinnan käytöstä vai kannattaako sinun jättää nämä tuotteet kaupan hyllyyn.

Miten haasteeseen pääsee mukaan?

 1. Osta haaste Syke Tribe -sivuilta. Haasteeseen voi ostaa sisäänpääsyn 8.-20.11. 
 2. Linkki haasteeseen kirjautumiseen tulee sähköpostiisi, jossa saat myös pääsyn SYKE Tribe mobiiliapplikaatioon.
 3. Haaste alkaa virallisesti 21.11. jolloin ensimmäiset oppimateriaalit tulevat näkyville.
 4. Haasteen ennakkomateriaalit ovat kuitenkin jo nähtävillä 14.11. alkaen.

Haaste toimii vaivattomasti millä vain selaimella ja laitteella Voit käydä haasteen sinulle sopivimmalla tavalla: kännykällä, tabletilla tai tietokoneella Voit käydä koko haasteen täysin omassa tahdissasi eli se ei edellytä sinulta paikalla oloa tiettynä aikana. 

Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista