Kahina – laadukkainta arganöljyä luksusta hakevalle

21. 10. 2015

Kahina – laadukkainta arganöljyä luksusta hakevalle

Tapasimme Kahina Giving Beautyn perustajan Katharine L´Heureux’n New Yorkissa toukokuussa 2015 hänen upeassa loft-asunnossaan SoHossa, jossa hän asuu perheensä kanssa sekä pitää Kahinan toimistoa. Saimme kuulla kiehtovan tarinan siitä, miten Kahina sai alkunsa ja mikä on Katharinelle tärkeintä tuotteiden valmistuksessa.

Kahinan tarina alkoi, kun Katharine matkusti lomalle Marokkoon vuonna 2007. Siellä hän tutustui arganöljyyn, joka teki ihmeitä hänen iholleen. Rauhoitti ja ravitsi. Hän tunsi löytäneensä pitkän etsinnän jälkeen tuotteen, joka vihdoin todella toimi ja helli ihoa. Katharine oli tähän asti ollut selektiivisen kosmetiikan suosija vuosien ajan eikä voinut ensin uskoa, että niinkin yksinkertaisella tuotteella oli niin uskomaton teho.

PR-ammattilaisesta luomukosmetiikkavalmistajaksi

Palatessaan Marokosta hän päätti, että haluaisi luoda luomulaatuisen ihonhoitosarjan, joka olisi korkealaatuinen ja kauniisti pakattu. Vastaavaa sarjaa ei vielä ollut markkinoilla, ja suurin osa puhtaammasta luomukosmetiikasta oli tuotteita, joita myytiin esimerkiksi luomuun erikoistuneissa ruokakaupoissa. Katharine halusi lisätä peliin luksusta.

Katharinella ei ollut mitään tietoa siitä, miten hän saisi sen tehtyä, sillä oli aikaisemmin työskennellyt markkinointi- ja PR-tehtävissä. Hän aloitti etsimällä kemistejä, joiden kanssa voisi kehittää tuotteen yhteistyössä. Kaikki hänen löytämänsä kemistit olivat kuitenkin miehiä ja työskentelivät perinteisen kosmetiikan yrityksen palveluksessa ja Katharinella oli olo, etteivät he olisi ymmärtäneet, mitä hän halusi tuotteiltaan.

Vihdoin Katharine löysi Kanadasta naisen, joka valmisti puhdasta kosmetiikkaa omassa keittiössään. Naiset aloittivat yhteistyön ja perustivat sarjan neljällä tuotteella: puhdistusaineella, kasvovoiteella, seerumilla sekä silmänympärysseerumilla. Kahinan ideologiaan on alusta asti kuulunut todella selektiivinen raaka-ainehankinta. Raaka-aineet hankintaan aina sieltä, missä ne kasvatetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Marokkolaisten naisten asialla

Tuotteiden sydän on Marokosta hankittu arganöljy, jossa sen valmistusprosessi on erittäin tarkkaan suunniteltu ja valvottu. Lisää arganöljystä voit lukea aiheelle omistetussa blogipostauksestamme. Katharinelle luomuainesosien käyttäminen tuotteissa on erittäin tärkeää, sillä hän on kokeiluillaan huomannut, että luomuraaka-aineilla saadaan parasta laatua ja tuloksia aikaiseksi.

Katharine on todella inspiroiva ja säteilevä ihminen. Olemme itse kokeilleet Kahinan tuotteita ja pidämme todella niiden yksinkertaisuudesta sekä korkeista laatuvaatimuksista. Katharinen arvot ja se, miten hän huolehtii koko toimitusketjussa työskentelevistä ihmisistä, sopii todella hyvin yhteen TwistBe:n arvojen kanssa.

Kirjoitukseen liittyvät tuotteet:

Kahina Kirkastava seerumi 30ml Kahina 75,00 €

Lue myös:


Kirjoita kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia
Neurosonic hoito - keino parantaa palau...

17. 07. 2020

Suomalaisesta Neurosonic innovaatiosta saa apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin!

Tervetuloa kokeilemaan TwistBen hoitolal...

Lue lisää
7 tapaa vähentää selluliittia
7 tapaa vähentää selluliittia

15. 07. 2020

Selluliitti ei lähde muutamassa viikossa; tilanteen paranemiseen voidaan tarvita jopa vuosia.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä kun hyviä asioita ja toimintamalleja lisää arkeen pikkuhiljaa,...

Lue lisää
Meikki ja aurinkosuojat
Meikki ja aurinkosuojat

08. 07. 2020

Meiltä kysytään varsinkin kesäaikaan paljon sitä, miten parhaiten yhdistää meikki ja aurinkosuojatuotteet.

Valikoimissamme näitä on monia, ja joissa erityisen...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi