0

Ostoskorisi on tyhjä

Syväpuhdistava shampoo vai 14 päivän hiusdetox?

Syväpuhdistava shampoo vai 14 päivän hiusdetox?

Tuntuvatko hiuksesi ja päänahka kuivilta? Ovatko hiuksesi latteat ja elottomat? Ehkä hiuksiisi on kertynyt ajan saatossa shampoo- ja muotoiluainejäämiä, jotka saavat hiuksesi tuntumaan raskailta? Oletko turhautunut etsimään omalle hiuksellesi sopivia tuotteita? Tuntuuko, että sekä päänahka että hiuksesi kaipaisivat kunnon syväpuhdistusta ja syväpuhdistavaa shampoopesua?  

Kokeile 14 päivän hiusdetoxia!

Syväpuhdistavaa shampoota käytetään poistamaan hiuksesta tuotejäämiä ja epäpuhtauksia voimakkaalla pesulla, joka vaatii peräänsä kosteuttavaa tehohoitoa. Innersensen 14 päivän hiusdetox puolestaan auttaa palauttamaan luonnollisen kosteuden ja kiillon hiuksiin sekä tasapainon hiuspohjaan. Se on syväpuhdistavaa shampoota luonnollisempi ja lempeämpi tapa palauttaa elinvoimaisuus hiuksiisi. 

Alla olevalla videolla Innersensen perustaja Greg Starkmann kertoo siitä, miksi Innersensen tuotteet ovat ainutlaatuisia hiuksen luonnollisen kosteuden ja kiillon palauttamisessa:

Miten 14 päivän hiusdetox toimii?

Innersensen hiusdetoxin tekeminen on superhelppoa! Sinun tulee ainoastaan sitoutua jättämään kahden viikon ajaksi kaikki nykyiset hiustenhoito ja -muotoilutuotteet sivuun ja antaa Innersense tuotteiden helliä hiuksiasi. Unohda siis myös vanhat muotoilutuotteet, mikäli ehdottomasti haluat muotoilla hiuksia detoxin aikana. Tutustu Innersensen upeaan detoxin aikana käytettäväksi sopivaan muotoiluvalikoimaan.

Helpoin tapa tehdä 14 päivän hiusdetox on ottaa käyttöön sinulle sopivin Innersense Trio, jossa on 59 ml koossa shampoo, hoitoaine ja jätettävä hoitoaine hiuksille. Nämä matkakokoiset pullot riittävät myös paksulle ja pitkällekin hiukselle hyvin sillä Innersense tuotteet ovat HUIPPUriittoisia. Shampoiden vesipitoisuus on monesti jopa yli 90%, joten olet saattanut tottua käyttämään tuotteita paljon kerralla. Innersense tuotteissa monille euron kolikollinen on riittävä määrä!

Katso videolta vinkit shampoon käyttöön:

Mitä voin odottaa 14 päivän hiusdetoxilta?

Siinä, missä syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiusta voimakkaalla pesulla Innersensen hiusdetox puhdistaa ja poistaa tuotekertymät ja epäpuhtaudet hiuksista lempeästi useamman pesun myötä.

Jo ensimmäisestä pesusta alkaen elvytät, korjaat ja elävöität hiuksiasi lempeästi poistaen hiuksista epätoivottuja jäämiä ja voit huomata muutosta hiuksissasi. Monille Innersense tuotteisiin vaihtaminen tuo välittömästi merkittäviä hyötyjä ja positiivisia muutoksia hiuksiin ja nämä vain vahvistuvat käytön myötä.

Voit lukea yksityiskohtaisen esimerkin hiusdetoxista Innersensen sivuilta.

Mikäli hiuksesi ovat käsitellyt ja niissä on paljon tuotejäämiä voi alku tuntua kuitenkin hieman hankalammalta, aivan kuten sisäisen detoxin kanssa mikäli ruokavaliossasi on ollut paljon kuormittavia ja kuona-aineita kerryttäviä ruokia.

“I almost gave up on the Innersense shampoo and conditioner! I felt like it was leaving my hair heavy and greasy. BUT I was being cheap and I did not want to have to find and buy more shampoo so I used the whole bottle. I am SO glad I did! By the end of the shampoo bottle, my hair completely changed. I kept getting compliments on how shiny and pretty my long hair was! I’m a true fan now, and highly recommend your products to people.”

Tämä palaute on Innersensen sivuilta, mutta myös meillä TwistBellä Kati, jolla on meistä käsitellyin hius, huomasi saman aloittaessaan Innersensen Hydrating shampoolla ja hoitoaineella. Katilla on paksu, karhea hius ja sopivien luonnollisten tuotteiden löytäminen on ollut vaikeaa.

“Ensimmäisten pesujen jälkeen hiukseni tuntuivat hieman raskailta ja takaraivosta rasvaiselta sillä sinne shampoon työstäminen paksun tukan läpi on vaikeinta. Kokeilin vaihtaa Pure shampooseen yhdessä Hydrating hoitoaineen kanssa ja kombinaatio tuntui toimivan tosi hyvin. Nyt pesen sujuvasti hiukset taas Hydrating shampoolla ja hoitoaineella eli uskon että kyseessä oli enemmänkin siirtymävaihe kuin väärä shampoo. Innersensen tuotteet tekevät hiuksistani ihanan pehmeät ja runsaat.”

Alla vielä video, jolla Greg kertoo siitä mitä hiukselle tapahtuu detoxin aikana kun hoitorutiinista jätetään pois hiusta pinnoittavat ja synteettiset siloittavat raaka-aineet:

14 päivän hiusdetox on loistava myös Curly Girl Metodiin siirtyvälle!

Syväpuhdistavan ja sulfaattipitoisen shampoon sijaan voit siirtyä Curly Girl metodin pariin suoraan Innersensen tuotteilla, jotka sopivat metodiin muutenkin loistavasti.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista